bakiyoruzoyle Merhabalar hanımlar…35 haftayı tamamladıktan sonra sabahları özellikle uyandığımda şiddetli bir bel ağrısı ile uyanıyorum iki yanım da çok ağrıyor bunu yaşayan başka gebeler de var mı merak ediyorum
Serife2709 bakiyoruzoyle benimde bel qgrım oluyor ama ekstra sanki ishal olmuşum gibi bi ağrıyla uyanıyorum sabahları diyorum doğacak herhalde qma sonra geçiyor
Edanursoylu bakiyoruzoyle bende 35+3 haftaligim bahsettiğiniz ağrıyı bu sıralar sık yaşıyorum. Artık bebisler dogum kilosuna yaklaşıyor bizler kilo aldık vücut finale doğru gidiyor🙈 Bana bu ağrılar çok normal geliyor.🌸
Nilufer_bas 34 +3 üm günde 1 kere genellikle geceleri aşağı tarafıma öyle vuruyor ki sanki zorlasa çıkacak bu neden olur acaba? Var mı sizde bu haller
Cnhavva Nilufer_bas gunumuz ayni benim de ozellikle son bi kac gundur bende bunu yasiyorum carsamba randevum var bebek donmus demisti en son gittigimde o baski yapiyodu kemiklerim agiriyo gun icinde bazi zamanlar bakalim bu sefer ne dicek dogum seklini falan konusuruz diye tahmin ediyorum