FatmaGE Kızlar, oğlumuz olsa adı direk hazırdı ama kızımıza hala isimde netliğe varamadık. Happymom ailesi olarak sizlerede sorayım dedim 🙈 sizce hangi isim ❓
Elif01 FatmaGE Zeynep alaya da çok güzel olur, tek isim istiyorsanız Zeynep 👍🏻 Biz de inşallah Zeynep sultan koycaz ❤️
FatmaGE Cileklipasta Çok zormuş gerçekten o kadar çok isim düşündük değiştirdikki Zeynep hem eski hemde güzel geliyodu bakalım Zeynepçiler çokmuş🙈 Fikrin için teşekkürler canım💙
FatmaGE Elif01 Onu bende düşündüm aslında ama 2 isim bilemiyorum🤷🏻♀️ Eğer eşim Alya’dan vazgeçmezse olabilir 😊 teşekkür ettim canım
Cileklipasta FatmaGE rica ederim canım ❤️ Klasik bir isim gibi duruyor ama modası geçmeyenlerden bence 😊
FatmaGE Pellini İşte zevk denilen şeyde burda araya giriyor gerçekten🙈 Benim hepsi hoşuma gidiyo ama bakıcam artık😍 teşekkürler fikrin için canım😊🙏🏻
FatmaGE Kurabiyecik Ah ahhh hepsi o kadar hoş geliyor ki Alya’da gerçekten çok kibar katılıyorum🙈 yarın netleştiricez artık bugün forumda çıkacaklarıda çok merak ediyorum😍
FatmaGE Eymnm Gerçekten mi ya eslem içinde gına geldi herkeste var diyolar ama şuan Zeynep isminin bu kadar çok olması ve tutulmasına bende çok şaşırdım doğrusu ne yalan söyleyeyim 🙈