Zeyno_01 29+3 olduk geceleri sola yatmaktan sol tarafım artık yok ne sağa rahat yatıyorum ne de sırt üstü sırtımı dinlendiriyorum kızımda böyle değildi erkek daha farklı geçiyor rabbim sağ sağlım hayırlısıyla dolmasını nasip etsin 🙏
Edafmo Zeyno_01 bende de sanki öyle ya. Kızımda aın zamanlara doğruydu ama şuan 25+3üm uyurken nefes darlığı yaşıyorum, kalçam bacaklarım acıdı sürekli sağ sol dönmekten
anneoluyorumm13 Zeyno_01 ben daha 19dayım ancak benimde kollarım karıncalanıyor sağa sola yatınca bu sizde de var mı
Zeyno_01 Edafmo kalçamın ağrısına uyanıyorum uyusam da sol tarafım pert saga yatınca kasıgıma kramp giriyor yırtılıyor gibi 😟 gerçekten annelik çok zor bu dönemi yaşayınca sabahın 5de uyandım oturuyorum rabbim yükümüzü hafifletsin şu aziz mübarek gün
As38- Sizin yine geç ben tam 21 haftalığım gece sol tarafım uğunarak uyandım kramp gibi ağrılı yastığı diktim yarı oturur şekilde uyandım Allahım kolaylaştırır inşallah ilk hamileliğim doğru düzgün uyku yok sabahları anca bir iki saat
merube bana dr magnezyum vrrmisti hem tuvalete rahat cikartiyor hem kramplara iyi geliyor. ama nefes darligina bi cozum bulamamistim.
Dilekceren Bende aynı şekilde sola yatsam olmuyo sağa yatsam olmuyo gece kaç kez kalkıyorum uykum şaştı. İlk hamılelığımde kızı da böyle değildim bu erkek karnım hem daha çok buyudu ve öne doğru çıktı ileri haftalarda ne yapılan bılmıyorum haftam daha 26