Feyzacnszoglu Kızlar ikinciye hamileyim ilki sezeryandı 9 aylık şimdi küçük. tekrar hamileyim benzer durum yaşayan var mı bi sağlık sorunu yaşadınız mı
Edafmo Feyzacnszoglu benim şuan kızım tam 24 aylık 25+3 haftalık hamileyim. Şimdilik bir problem yok ama seninki daha erken olduğu için bilemiyorum
Mnvver06 Feyzacnszoglu Benn ama ben kürtaj olacağım plansız bir gebelikti ve gebeliğim aşırı zor geçiyor
Dhdhdjdhdk Aynı şekilde kızım 9 aylıkken oğluma hamile kaldım. Oğlum doğdu bile şuan 3 aylık 🤣 Sağlık açısından bir problem olmadı. Sadece benim genetik faktörlerden kanamam zor durmuş.
Feyzacnszoglu Dhdhdjdhdk yaa benim işk gebelikte tansiyon filan çıktı erken doğurdum aynı şeyler olur mu olmaz mı korktum bi. Kendi doktorum sorun olmaz dedi ama başka bi doktor da çok kızdı erken diye
Feyzacnszoglu Cihangir09 ne güzel ille de iki yıl sezeryandan sonra bekleyin diye bi kural yok o zaman
Dhdhdjdhdk Feyzacnszoglu benim de kızıma hamileyken tansiyonum vardı prematüre doğdu 1400 gram 2. Hamileliğimde tansiyon problemim yoktu ama genetik olarak o da belli bir süreden sonra az kilo aldı ve 2250 gram doğdu. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil
Cihangir09 Feyzacnszoglu ben o zaman çok araştırmıştım artık doktorlar sezaryen ameliyatlarının modern bisekilde yapıldığı için 2 yıl sarti olmadığını söylüyorlar dikişler vs yeni yöntemler geliştirildiği için
Aydn Feyzacnszoglu kızım 7 aylıkken 2.kizima hamile kaldım küçük kızım 2 yaşında 19 haftalık hamileyim hepsi sezeryan elhamdülillah maşaallah sorun olmadı
Yasminnnnn Feyzacnszoglu 2023 Ağustos ayında ilk sezeryanimi oldum malesef bebeğimi kaybettim gebelik zehirlenmesi geçirmiştim yaklaşık dört ay sonra tekrar hamile kaldım ikinci sezeryanimda yine aynı şekilde 2024 Ağustos ayinda oldu iki Sezeryan arasi az olmasına rağmen çok şükür bir sıkıntı olmadı
Feyzacnszoglu Yasminnnnn çok sevindim canim ben de ilk gebeliğimde zehirlenme yaşadım çok şükür sağlıkla doğdu ikinci gebeliğimde böyle bi şey yaşadın mı
Yasminnnnn Feyzacnszoglu Hayır o yöndende bir sıkıntı olmadı ama dikkat ettim tabi coraspin kullandim 35. Haftaya kadar tuzsuz yağsız yemeye dikat ettim beyaz ekmek falan çok tüketmedim ilk doğum 28 haftada olmustu erken doğum acil almışlardı ama ikinci doğumda 37 haftalık doğum oldu
Balbebek012 Feyzacnszoglu arası yakın diye kızmıştır neyse olan oldu sakın strese girme sağlıcakla büyüsün bebiş
Feyzacnszoglu Semy1991 ne güzel peki doğumdan sonra nasıl oldu bakımları zor mu ikisi de küçük ev işleri vs