Tugceasel21 amamoms Günaydın 🥰2 cocugum var 14 haftalik da gebeyim uyuyamadim başımın ağrısına sen neler yapıyorsun hamilemisin istiyormusun🥰
Htccndn amamoms Günaydınnm sabah saat 6 bucuktan belli ayaktayım oğlum gece saat başı uyandı ölü gibiyim şimdi kendi uyudu benide evin işleri bekler 😂
Deleted33000 amamoms bugün 22 haftalık olduk oğluşumla bı oğlum bide kızım da var onları okula kocayı da işe yolladım her sabah çok kusma oluyor hala kendime gelmeyi bekliyorum kalkıp kahvaltı etmek için sizler neler yapiyorsunuz
amamoms Tugceasel21 çok güzell adına çok sevindim, umarım çekilen sıkıntılar bir an önce son bulur geçmiş olsun, sağlıkla kucağına al inşallah. Evet gebelik düşüncem var benimde şuan, süreçteyiz olur inşallah 🌸
a-z09 Günaydın şahsen ben hiç uyuyamadım neden derseniz 23 günlük bir bebeğim var geceleri uyumuyor benim de uyumama izin vermiyor öyle uykum var ki anlatamam ama hala gözleri cin gibi açık yatmıyor 🥺😔
amamoms a-z09 âh canımm, umarım en kısa sürede uykusu düzene oturur çok sıkıntılı bi durum😔 eşin destek olsa keşke biraz daha yükünü hafifletir, yanında ise tabii❤️🩹
Hicrettt amamoms hiiiç sorma, ya tekmesine uyanıyorum ya da çişe sonra uyu hadi uyuyabilirsen 😂 çok az kaldı Allah’ın izniyle 😍 sen nasılsın ? Hamilelik ?
a-z09 amamoms teşekkür ederim Allah razı olsun eşim destek oluyor ama o da sabah altıda işe gidiyor gece 11.00′de geliyor o da yorgun oluyor ona da bir yandan kıyamıyorum ama sağ olsun hep yanımda
amamoms Deleted33000 bulantı doğuma kadar sürüyor mu, önceki gebeliklerinizde nasıldı var mıydı yine bulantılarınız🥹 benim henüz bebeğim yok 8 aylık evliyim düşüncemiz var, Rabbim hayırlısı ile bana da nasip etsin inşallah anne olmayı 🫠♥️
amamoms Zeynep66_ bende aslen Nevşehir’liyim ama eşimin işi dolayısıyla Edirnede ikamet ediyoruz. Memleketimi özledim🥹 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah♥️
amamoms ozzbsb tek olup zor geçen gebeliklerin hakkını yemeyeyim ama ikiz annelerine her zaman daha çok dua etmişimdir🥹 zor ama güzelliğine odaklanın🥹♥️
Fatmadmr37 amamoms istanbuldayim❤ 2,5 yaşında bir kızım var 14+4 haftalik da hamileyim. Biraz gribim iki gündür öksürük gece uyutmadı sabah da geceden kalan baş ağrısı ile uyandım yine🥲
amamoms Fatmadmr37 hamilelik sürecinde hastalık çekilmez oluyor ya, ilaç içemiyorsun doğru düzgün başlı başına sıkıntı😔 Allah şifa versin inşallah ❤️🩹
Deleted33000 amamoms ay inşallah sende tat bu duyguyu canım benim her gebelikte doğuma kadar devam eder bulantı kusma doğum anında bile kusmus insanım😅😅😅😅rabbim inşallah seninde kucağını güzel sağlıklı bı bebisle doldursun canım benim🥰🥰