startown Merve_355 her sancıyla çömelip afedersiniz kakanızı yapar gibi ıkının o zaman açılma çok hızlı ilerliyor.Dancıyla ıkınmak çokmzor biliyorumm ama en hızlısı bu oluyor.Rabbim suhuletle sağlıkla kavuştursun
Muallime89 Merve_355 sıcak duşa girin,çok hızlı ilerlersiniz,sancı gelince burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin,sadece nefese odaklanın
startown Merve_355 oda olur ama bir yere tutunup çömelirseniz daha iyi.Bacaklarınızı açabildiğiniz kadar açın sancıyla ıkının.Rabbim güç kuvvet versin.
irem-16 Merve_355 dualarımız seninle canım benim ben de ilk kez anne olacağım inşallah 🥰 36+3 haftalık olduk. Senden de güzel haberler bekliyoruz 🥰
1Atlas_dunyam Merve_355 37+5 benimde suyum gelmişti 15 dakika içinde hastaneye gitmistim 2 cm açılma var dedi çabuk açılmadan sezeryana al demiştim doktora 15 dakika sonrada hemen sezeryana girdim 🙂
Ronza Sıcak suda kal açılma ilerliyor ve sancıyıda kesiyor ve merdin in çık iki basamak yandan adımlarını at
Hulyaak345_ Merve_355 bende 38+2 de gece saat 24:30 da gelmişti suyum hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık vardı sabaha kadar bekledik gündüz sancılar çoğaldı sonra öğlen 13.30’da oldu kızım 👧
denizin__annesii Merve_355 öncelikle Allah kolaylık versin inşallah 🤲🏻 sağ salim kucağına alırsınız bebeginizi 🤲🏻 bunyenize bağlı hemende acila bilir saatleri de bulabilirsiniz