Eliffyamann startown canım sen hint yağı iciyor musun? Ben iki gün içtim sancidan kivrandim o yuzden bugün bıraktım, sence o mu açılma yaptı sende?
Eliffyamann startown çok soruyorum lütfen yanlış anlama🙏🏻 kac gün içmiştin acaba? Birde sabah bir kaşık aksam bir kaşık mi
startown Eliffyamann sabah 1kaşık istediğim saatte akşam en geç 6 ya kadar 1 kaşık.6dan sonra olmıycak ama.Bana perşembe günü verdi perşembeye kadar iç hint yağıyla da doğum başlamazsa perşembe sezaryen demişti.Siz yine de doktorunuza danışın isterseniz.
mrvcermeli startown yani normal de üçüncü kolay olur derler ama malesef sezeryan oldu bende beklemiyodum
Ruchan startown hangi hint yağını içiyorsunuz rica etsem bir isim verebilir misiniz bende alıcam hindistan cevizi yağı değil değil mi ilk defa duyuyorum da hint yağını
startown Eliffyamann ebeler uyu dinlen gücün olsun dediler.Ama sancı vuruyor ara ara.Artık sabaha kaldı her şey
Eliffyamann startown hayırlı olsun caniim kavuştun çok sevindim🙏🏻 açılman ilerlemedi sanırım değil mi, sancın vardı çünkü
startown Eliffyamann yok açılmam vardı ama bebeğin suyu çoktu aşağı inmedi. Allah razı olsun teşekkür ederim.