Smyye1B İyi geceler kızlar 10+3 hamileyim folik asitim bitti tekrar almam gerekir mi yoksa Multi vitamine mi gecmeliyim ilk bebeğimde ilk üç ay folik asit kullanıp elenatal 2 ’ye geçiş yapmıştım yine aynı mı yapmaliyim tam 3 ayı doldurmam mi lazim
hatice_aygun2 Smyye1B doktor kendisi diyor zaten bırak folik asiti şu ilaçları al kullan doğuma kadar diye siz kontrole gidesiye kadar devam edin yakın zamandaysa almayın bekleyin sorun sonra alın bence ben öyle yaptım sordum almana gerek yok OMEGA ve kalsiyum başlayacaz dedi onları kullanıyorum
bulutsm Smyye1B ben 14. Haftaya kadar elenatal 1 14. Haftadan sonra elanatal 2 kullandım Yani 14. Haftaya kadar folik asite devam etmemi istedi doktorum
Loveis Smyye1B ilk gebeliğimde 5.haftamda filan başlamıştım yani anca 6-7 hafta kullanabildim. Şimdi de 2 ay öncesinde başladım ve aynı senin gibi 10.haftamda filan bitiyor. Açıkçası yenisini almak istemiyorum dünya para veriyorum 😅 2 haftadan bişey olmaz diye düşünüp besinlerle arayı kapatırım diyorum.
Smyye1B Parilti007 Çok haklısınız doktorumun numarası yok eşimde sabah işe gitmeden alayım diye darliyor aklıma sizler geldiniz belki benimle aynı durumu yasayipta şöyle yaptık diyen olur diye düşündüm 🌸☺️
Morrinah Smyye1B benim bitince elenatal 2 almıştım doktora gittiğimde doktor da multivitamin verdi ama ben 8. Haftamda olmuştu bunlar onu da diym garanti olsun diye folik asitinizi alın doktor başka şey kullan derse eşinize içirirsiniz ben öyle yaptım valla erkeklere de çok iyi geliyor
bulutsm Morrinah kocam gerekli olan ilaçlarını içmiyor( tansiyon) her daim yüksek tansiyonla dolaşıyor Folik asit içmesi bi mucize 😅
Qwer12345 Benimde sizinle aynı vakitte bitmişti doktorum aldırmadı 1-2 hafta sonrasında multivitamine başlattı
sednc0 feynnur canım dörtten sonra da multivitamine başlatıyor onunda içinde azda olsa folikasit var doktoruna bi sorsan
feynnur sednc0 anladım decavit kullanıyorum vitamin olarak onu verdi. Sadece folik asit kullanmadım zamanı geçtiği için sanırım
Melike4195 @Smyye1B merhaba başka bir postta görmüştüm emel hanıma gidiyorsunuz sanırım bende kendisine gidiyorum 12 hafta bitimine kadar kullandım ben
Dilaraa0740 Smyye1B 4 buçuk aylığız hayla kullanıyorum folik asit zararlı değil sonuçta bebek gelişimi için.