01_08 Merhaba arkadaşlar Test yaptım erken gebelik testi orda bariz bir şekilde silik çıktı,ancak ardından sabah gidip aile hekimliğinde kan verdim negatif çıktı bu durumu yaşayan var mı ?
Gofretsmom 01_08 ben inat ettim kaset testde pozitif görmedikçe kan vermeye gitmicem erken olanlar yalancı çizgi veriyor hep
01_08 Kado_12 hemen belirdi bende bozuk mu diye şüphe duydum ama sonra o pembelik gidince de kaldı çizgi
Eyluluzun 01_08 Allah kucağınızı boş bırakmasın ama pembe yayılmıs sanırım test bozuk adetinize kac gün var
01_08 Eyluluzun amin hiç kimseyi inşallah 🤲🏻 Adetim 3-4 gibi diş için gidecektim ne olur ne olmaz diye yaptırayım dedim
01_08 Gofretsmom yaaa bende güvenilir diye bunu almıştım ilk defa böyle oldu bir kere daha yapmıştım aynı markayı olmamıştı bu şekilde
Eyluluzun 01_08 gec döllenme falan olabilirmi belki tekrardan döner adetiniz gecikirse bide öyle kan verin
01_08 Eyluluzun kanda çıkmayınca yoktur dedim kendi kendime ama testte silik çıkınca kafamı karıştırdı
ppmerlina Benim de normal testte aynısı başıma geldi hem de 2 farklı markanın testini yapmıştım ikisi de bariz pozitifti. Kan verdim negatif çıktı. Bir süre daha adet olmadım sonra yine kan verdim yine negatif. Sen de için rahat etsin diye kan ver canım testlere güven olmaz
01_08 ppmerlina Allah allah neden böyle oluyor ya. İnşallah sizde en kısa sürede kucağınıza alırsınız 🤲🏻
ppmerlina 01_08 amin sen de 🤲🏼 doktorum ultrason yaptı kese görmedi zaten kese ortalama 4 haftalıktan önce gözükmüyor kese görmeyi beklemiyordum kesinlikle. Rahim duvarın kalınlaşmış dedi bu genel olarak iyi bişeymiş vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi. Ya da adet olmak üzeresindir dedi adet döneminde de duvar kalınlaşıp parçalanıyor döküliyor dedi. Kan istedi 0 çıktı ama 11 gün geciktim halen adet olmadım 🙃 o yüzden kesin sonuç kanına baktır