canimbebegim0909 AnneeeG1 iki gebeliğimde de öncesine çok hastalandım hatta testlerimi de bu sebeple yaptım bence de bağışıklık düşüyor hatta ikisinde de öğrendim hemen sonra uçuk çıkardım
123tubi AnneeeG1 bende gribim felaket hemde tabi daha var regl günüme sürünüyorum bu halim gebeliğe olursa çok sevinirim 😄
123tubi Kahverengihisler şuan sizin durumunuzdayım ovalasyon deniyorum gribim felaket ilaç kullanıyorum inşallah hamileyimdir bende
Kahverengihisler 123tubi ay inşallah benimde hiç geçmiyor ilaçta kullanmıyorum parol içiyorum sadece ateşim çıkarsa bütün kemiklerim bile batıyor
tugces87 AnneeeG1 uçuk teorisi tutmadı o zaman inşallah bir dahaki aya istediğiniz şekilde sonuçlanır 🙏
Aysenur222 AnneeeG1 ben ateş basmasından anlamıştım gece birden ateş bastı böle elim ayağım yanmıştı iki gebelik te böle oldu kızlar
Ynss Bende çok hasta olmuştum acillik oldum hatta çok ağrımda olduğu için gebelikten şüphelenmemiştim hiç bir sürü ilaç kullandım bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
iskhilal AnneeeG1 bende temmuz sıcağında çok fena grip olmuştum yataktan kalkamıyordum tat koku her şey gitmişti sabah akşam katarin içiyordum 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim grip olduğumda hamileymişim meğer😊
Hizliveofkeli Benim ilk gebeliğimde olmadı ama 3 ay önce kimyasal geçirdim o ay grip olmuştum. Hatta iyi ki ilaç kullanmamışım demiştim. Bağışıklık sistemi düşüyor olabilir.