Erkek bebek bekleyen anneler doğumda sünnet ettirmeyi dişünüyormusunuz?Yaptıran anneler var mı?Fikirlerinizi yazamısınız
    Ben düşünmüyorum pipisine kıyamam😁🐣💙
    Doktor müsade ederse ben hemen düşünüyorum
    İki üç aylık olunca düşünüyorum. Hem iyileşme süreci hızlı oluyor hem çocuk için travma olmuyor. Daha araştıracağım tabi
    Ben bugün öğrendim cinsiyetini. Ama düşünüyorum çünkü çocuğun gelişimi hızlı olduğu için iyileşmeside hızlı olacaktır. 40ına kadar kesin iyileşir. Hatta araştırdığıma göre göbek bağından daha kolay iyileşeceği yazıyor Bu konuyu doktorla da ayriyetten oturup konuşcam zaten . Hazır annemlerde yanımda olacakken onlar daha iyi bakarlar daha çabuk iyileşir.
    Eed7 arkadasim ogluna yaptirdi bezde ve surekli uyku halinde olduklari icin biseyden anlamiyorlar hemde hizla iyilesiyor. sadece bezde oldugu icin temizlige az dikkat edip suya batirilmis pamukla temizlemek lazim. Nasipse bende bu bebislerimde dusunuyorum. Dogumdan sonra saglik sorunu vs. Yoksa 2 gune yapilabiliyor
    InsaAllah bugun bi arkadasta yazmıştı ben de doğumdan sonra doktoruyla konuşup en kisa zamanda yaptırmayı dusunuyorum daha cabuk iyilesiyormus büyük bi stresi atlatmış olurum diye dusunuyorum.
    Eed7 3 ay önce doğum yaptım ama yinede burayıda takip ediyorum. Oğlumu 27 günlük iken sünnet ettirdik. Çok şükür hiçbir problem yaşamadık 😊
    Eed7 dogumda deylde ilk6 gun içersinde yaptırcam inşallah. Boyle daha sağlıklı. Erkenden yapılması gelecegi icin hem piskolojik hem fiziksel yararlı olcak
    Eed7 bende ikizlerim için düşünüyorum ama doktorumla filan konuşmadım,ikiz olacağı için erken doğma ve kiloları az olma ihtimalleri var o yüzden doğumdan sonra ve bebeklerimin durumuna göre gidip hemen konuşmak en mantıklısı olucak sanırım..
    Eed7 düşünüyorum ama daha tam bi netlik yok
    Annem yanımda olacağı için diyorum ondan güç alırım diye