Hilalaydink Kızlar merhaba daha önce hiç ovülasyon testi kullanmadım nasıl oluyor kullananlar bilgi verebilir mi nasıl yapmam gerektiği konusunda ve marka öneriniz var mı acaba
Cicekbahcesi12 Hilalaydink bir gebenin gunlugu markasini kullaniyorum iki cesit testi var biri kaset digeri strip test ben strip olani kullaniyorum ve yumurtlamayi da gordum degerlendiricem insallah 🤭 her gun ayni saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını kesip testi yapiyorsun iki cizgi ayni belirginlikte yada T cizgisi daha koyu cikarsa o gün yumurtlama gunun oluyor o gun de dahil 3 gunu degerlendiriyorsun 🤗 insallah aciklayici olmustur 🥰
Cicekbahcesi12 Hilalaydink evet canim paketin icinde 30 tane ovulasyon 2 tane gebelik testi bulunuyor adetinin son gunu bile baslayabilirsin diyor ebru hanim, guvenilir ve uygulamasi kolay bi test denemeni tavsiye ederim
Cicekbahcesi12 Baharaydms1 foruma girince sol ust kosedeki ust cizgiye basinca resim yukle yaziyor oraya basip yukluyorsunuz sonra linki kopyalayip buraya yapistiriyorsunuz
Mellisavads Ovulasyontakibi2019 var instagramda ondan ürünü alıyorsun sadece testi sana whatspatan danışmanlık yapıyor kafanı yormamış oluyorsun hem her gin testi yapıp atıcaksın oda uygun olduğu günlerde ilişki isticek sizden