Busra333 Kızlar öneriniz var mı kızım 21 günlük avent, we baby, bibps tutmadı önerebileceğiniz bir ürün var mı ? 2500 doğdu o yüzden orematüre emziği sipariş verdim henüz denemedik kargoda.
Sumiire Busra333 yookk maalesef denemediğin kalmadı hatta ilaç var dediler eczanede emzik tutturan onu bile aldık denedik ama maalesef tutmadı 2 yaşındayken tuttu oda iş işten geçti 😅
Selinselinselin Busra333 her markayı denedim yurtdışından bile aldım tutmadı sadece philips air biraz tuttu bir yaş oluncada bıraktım zaten ugraşmayı
bthn_slm Busra333 umarım bizdeki gibi işe yarar , biraz pahalı ürünler olduğu için kullanılmayınca üzülüyor insan
umrumdadegil Busra333 tutmayacak demekki boşver arada bir dene ben öyle yapmıştım 20 günlükken verdim tutmadı sonra 6 aylıkken bi tuttu daha bırakmıyor😂
Busra333 Selinselinselin aynıyız Şu an aklınıza gelebilecek bir çok emzik markasını aldık Eczanelerden internet sitelerinden araştırmalarım sonucu. Saymadım bile artık kaç tane ama yok yani.
Busra333 Selinselinselin Bu arada dediğiniz gibi Philips night Olanı biraz tuttu Aralarda alıyor belki 1 dakika sonra atıyor en azından. Ama öbürlerini hiçbir şekilde emmedi
Busra333 Mry2020 onu da denedim onu da almadı hatta arkadaşım demişti böyle önceden satılan bakkal emzikleri varmış en dandik olanlar onu da denedim o da olmadı
Busra333 bthn_slm evet tabi insan üzülüyor sonuçta direk para çöp oluyor mesela iki gün önce ebebek’ten iki tane emzik aldık biri ikili biri tekli 1000 TL tuttu. Alırken de eşime dedim hatta şimdi 1000 liramızın çöpe gidişini izleyeceğiz diye😅 Gerçekten de öyle oldu biri Çiko’nun sıfır iki ay özel bir serisiydi. Diğeri de bir arkadaş tavsiye etmişti bu sayfada philis shooty Ama hiçbir şekilde tutmadan tutmayan bebek tutmuyor yine en iyisi Philips ultra air night Onu biraz sonra bir 2 dakika bile olsa ağzında duruyor bazen çekiyor bırakıyor
Merve3545 Busra333 benim oğlumda kullanmadığım marka kalmadı en son bibs marka bir emzik aldım kaucuk onu tuttu deneyebilirsiniz eski fatoş emziklerin yeni versiyonu :)))
Busra333 umrumdadegil Ama altı aylıktan sonra da zaten bir yaşında doktorlar bıraktırın diyorlar bu sefer bıraktırmakla uğraşcaksın
Busra333 Sumiire Ben de isimlerin hepsi birbirine karıştı herhalde tavsiye edilen emziklerin yüzde doksanını almışımdır sürekli kargodan emzik geliyor😅