Betul3461 Merhabalar sağ ve sol boşlığumda tam bağirsak bölgelerinde feci ağrim oluyor sanci yapiyor tuvalate çıktıkça rahstlıyot ama sonra yine başliyor bide kusma da eklendi bu gaz sancisi çok fena birşey olmamasi için neler yapabliriz nasil geçer 😔
Kuboss06 Betul3461 gaz sancısı için Kefir içmeyi dene canım baya rahatlatır seni, mide bulantısı içinde önereceğim herhangi bir şey yok maalesef 21 haftalık oldum hala mide bulantısı yaşıyorum:(
Ozlem1297 Betul3461 bende 5 haftalık olacağım bendede aşırı gaz kasıklarımda ağrı falan oluyor normal sanırsam bu durumlar bulantılarım ara ara oluyor henüz tam başlamadı 😁
Ozlem1297 Betul3461 şu 12 haftayı atlatalım inşallah bu sıkıntılar geçecek ozamana kadar sabretmemiz lazım
Ozlem1297 ikibebisannesii_45 yaa benim diğer hamileliklerimde 16 haftadan sonra bulantım geçmişti ama gaz sancısı ve o tuhaf his 12 hafta civarı geçmişti☺️
Betul3461 ikibebisannesii_45 hadi ya inşallah geçer ya yani geçmesi için neler yapabiliriz bilmiyom ama danişmak için yazmiştim 🫠
ikibebisannesii_45 Ozlem1297 kişiden kişiye değişiyor sanırım. İlk gebeliğimde hiç çekmedim gaz sancısı hep kasık ağrısı çekmiştim. Bunda acayip gaz sancısı yaşıyorum . İnşallah geçer
Ozlem1297 Betul3461 sıcak tut elinden geldiği kadar ayaklarını üşütüncede ekstra oluyor bulantın için çubuk kraker salatalık bunları eksik etme bana iyi gelmişti diğer hamileliklerimde inşallah bundada gelir😁
ikibebisannesii_45 Betul3461 bulantı kendiliğinden geçiyor ama gaz sancısının çözümünü ben de bulamadım 😒
Ozlem1297 ikibebisannesii_45 inşallah canım benimde 3 hamileliğim her bünye farklı olduğu gibi her bebekte farklı oluyormuş cidden 😁
Betul3461 Kuboss06 Kuboss06 kefir hazir kefirler mi sadeside çok köyü midemi bulandiriyor normalde bile şimdi hemden bulandirir😔 deneyim bir
Kuboss06 Betul3461 Evet canım sade kefir hemen etki ediyor sade içemiyorsan meyveli içmeyi dene istersen