aysenuroztunc Merhaba kızlar 35+3 haftalık hamileyim sol göğsümde hafif ağrı ve sertlik fark ettim daha önce başına gelen oldu mu acaba ? Pazartesi genel cerraha muayene olacağım ama belki başına gelen vardır diye sormak istedim stres fena yaptım çünkü 🥲
Esra_07 aysenuroztunc merhabalar bendede aynı durum var hamileyken farketmiştim doğum yaptım bi ay önce hala devam ediyor doktora gittiniz mi acaba ne dedi?
Eylley Memede zararsız kist olabilir süt hormonlarıyla sertleşmiştir muhtemelen. Benimde iki haftadır ucunda kahverengi bölgede sertlik var bende dr gideceğim bu şekilde bebeği emziren sorun yaşayabilirim
aysenuroztunc Eylley bende öyle olduğunu düşündüm bi kaç eski post okudum zararsız demişlerdi umarım bendeki de öyledir fena tırsıyorum 🥹
aysenuroztunc Esra_07 yok canım ben dün fark ettim randevu Salı gününe bulabildim o gün gelene kadar stresten ölücem ama galiba inşallah herhangi bir sorun olmaz çok korkuyorum 🥹 sen iyi sabretmişsin bence bi an önce göster genel cerrahiye şakaya gelcek bi konu değil . Umarım hormonlardan kaynaklı olmuştur kötü bişey değildir 🙏🏻🥺🥺
Esra_07 aysenuroztunc ben hamileyken iki kez farklı genel cerrahilere gittim ultrason çekildi biri süt kanalı genişlemesi dedi ötesi süt bezesi dedi. İkisi de önemli bişey yok rahat ol vs dedi. Emziriyorum geçmedi ya arada ağrıyor ve psikolojik olarak elim aklım sürekli orda 🙈
Esra_07 aysenuroztunc bi gidin bakalım inşallah önemli bişey yoktur diye umuyorum🙏🏼 illaki içimiz rahat etmiyo ben iki tanesine gittim yinede tatmin olmadım gibi psikolojik sanırım🙂
Eflinshine aysenuroztunc Ben de emzirirken farkettim genel cerrah a gittim emzirirken ultrason bozuk cikar net yanit vermez memeden kestikten 3 ay sonra gel bakalim dedi. O surede ciltte degisme memede kan akinti olursa beklemeden gel dedi. Bebegim daha 6 aylik ben nasil bekliycem bilmiyorum
aysenuroztunc Eflinshine ben gittim canım süt kanalları işe ilgili bir durummuş çok şükür mastit gibi bişey olmuşum muhtemelen senin de öyledir ama insan stres yapıyor ister istemez
Eflinshine aysenuroztunc Bende bugun ozelde ultrason cektirdim canim 4 tane lezyon varmis doktor mr istedi