Hux Kızlar 25 haftalık gebişim inşallah güzel bi kızım olucak adını hazal koymayı istiyorum yorumlarınız merak ettim öyle yeni isimler pek hoşuma gitmiyor soyadımıza da kaya olursa hazal kaya olcak sizce nasıl?
Mervecimmm Hux bence çok çakma olur canım ya. Benim bir arkadaşımın adı Sibel soyadı da Can annesi Sibel Can hayranı diye koymuş zamanında. Kız hiç sevmezdi adını ve soyadını hatta iyi ki evlendim de soyadım değişti derdi 😅
Perenelle Hazal güzel isim ama hazal kaya ünlü biri değil miydi bence önemi yok ama iyi veya kötü anlamda değerlendirilebilir mi çevrenizden bu durum sizi etkiler mi bunları düşünmek gerekebilir
Mervecimmm Hux anladım canım isim yek başına kötü değil ama soy isimle beraber olunca itici geldi bana 🤷🏻♀️
Hmdylvc Ben geçen gün hastane sırası beklerken sezen aksu’yu gördüm. İlginç geldi. Ama beğendim de,Hazal ismini seviyosaniz neden olmasın. 🤗🤗
Hux Hmdylvc Sezen Aksu da güzel miş ben ünlü olduğundan değil hazal ismi bana çok kaliteli geliyor o yüzden
Helinsevim Hux ben beğeniyorum bu ismi, sessiz sakin dingin kendinden emin ama sonbahar gibi buruk . Sağlıkla gelsin 🤲🏻🤍💕
tazeanne23 Kaya soyismine Neva ismini çok yakıştırıyorum🫠 Hazal Neva Kaya olabilir veya Alya Hazal Kaya