Hanımlar bugün tam bir ay oldu normal doğum yaptım, ikinci doğumum çok zordu, idrar yaptığım yeri yırtmışım ıkınırken, 😔😭, oraya iç dikiş atıldı. Düne kadar hep klozet e tuvaletimi yapıyordum, dün akşam alaturka tuvalete bir deneyeyim dedim ve büyüğümü yaparken zorlandım, affedersiniz idrarımı yaptığım yerdeki dikişimin sızladığını fark ettim, bugün baktığımda bayağı kan gelmişti Bir de temiz kan, çok korkuyorum acaba dikişlerim mi açıldı yoksa enfeksiyon mu kaptı diye. Bir de ikinci doğumum çok zor olduğundan dolayı tekrar dikişlerime baktırmak için doktora gitmedim doktor normalde bir hafta sonra gel dedi ama tekrar o çatala çıkmak kadın doğum doktorunu yüzünü görmek falan hiç istemediğim için gitmedim. 1 hamileliğimde de doğumda da yani gitmemiştim zaten çok şükür o kendi kendine geçti bunda bugün biraz bir ağrı sızı hissettim ve kırmızı kan geliyor yani pis kan da gelmiyor orada n. Çok korkuyorum sizce enfeksiyon kapmış olabilir mi ya da o zorlanmadan dolayı dikişler açılmış olabilir mi Bir de idrarımı yaptığım yer çok hassas bir yer çok korkuyorum sizde de oldum böyle durumlar ne yapmam gerek