asya1010 22 haftalık hamileyim ve saçım sarıydı komple diplerim çok koyu ve çok uzadı boyamak istiyorum fakat eşim izin vermiyor boyanmaz diye beni bi aydınlatırmısınız bu konuda 🤦♀️🙏🏻
2cocuk2kopek asya1010 doktoruna danış öncelikle derim ama 22. Haftadasın izin verir artık boya kokusuna çok maruz kalmazsan ve açıcı kullanmazsan sorun olmuyor genelde .
Gzm122 asya1010 Benim doktorum 14. Haftadan sonra izin verdi ama maske ve eldiven takmamı önerdi. Saç dibinden kimyasal 0 derecesinde az alıyormuşsun önemli olan boyayı solumamakmış. Hatta araştırdığım da bilimsel olarak bir zararı da yok boyayı solumazsanız.
TugceOrak asya1010 doktorlar hamileliğin hiç bir döneminde izin vermiyor, kendi doktoruna sorsan onun farklı bişey söyleyeceğini sanmıyorum. Ben boyadım bişey olmadı diyenleri ciddiye alıp o ağır kimyasala maruz kalma lütfen.
hamcokelek33 Benim doktorum hamileliğin hiçbir döneminde izin vermiyor 🥹 bitkisel boya vs de dahil. Ben de sizin gibiyim saçımın yarısı koyu yarısı açık renk
Gzm122 hamcokelek33 bana biraz saçma geldi bu doktorunuzun dediği hemde bitkisele de izin vermiyor çok enteresan 3 doktor değiştirdim hepsi 14-15 haftadan sonra izin verdi ama maske ve eldiven takmak şartıyla boyayı solumamak şartıyla. Doktor neden böyle katı bir düşünce tarzına sahip ki acaba.. çünkü bilimsel olarak bi açıklaması da yok boyanın zararının
Dygus Saçımı bende boyamıyorum ama kaş açmakta mı zararlı bilgisi olan var mı? Kaşlarımı sürekli açan biri olarak kendimi zor tutuyorum 😮💨😃
Gzm122 TugceOrak ben 3 doktor değiştirdim hepsi de 14-15 haftada izin verdi ama dediğiniz gibi kimyasal solumamak ve temas etmemek gerektiğini söylediler. Eldiven ve maske şart dediler. Ve kafa derisinden kimyasal emilimi çok çok düşük bir ihtimalmiş solumamak çok önemliymiş
Nilayy95 asya1010 12.haftada doktorum izin verdi açıp boyadım. 21.haftadayım yine dip boyam geldi yapacağım. İlk gebeliğimdede boyadım
Asi89 asya1010 benimde sarı bende boyadım ilk hamileliğimde şimdi ikinçi kez hamileyim yine boyuyorum