Cimcime30 G-l-y bat 3 kuzum en son26 ocaktı geç yumurtladım dün kan verdım yumurtlamadan on gün sonra Negatıf çıktı kabullenmelımıyım geç mı dollendo acaba
Kelebekkkk34 Cimcime30 yani yumurtlamadan 12 gün sonra sonuçlarda çok net çıkıyor diye biliyorum canım çıkması gerekmez miydi
Nurellaaaaaaa1212 Sevgiiss kız bende 95 doğumluyum ekim doğumluyum hatta küçültme yaşını 30uz biz mzldldld
Cimcime30 Kelebekkkk34 kuzum valla yumurtlamadan beş altı Hun sonra pembe akıntım geldi dün kan verdıgımde 10.gundu acıle gıttım üşütme tuttu belım karnım sırtım ağrıyordu heryerım ıgne ıgne battı
1oglanannesi Cimcime30 Allahim hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin sana canim benim olmasada uzulme sabe et her seyin vakti zamani var olacaksa olacak 🌱
Cimcime30 Kızlar eğer ben hamıleysem eğer diyorum bennıhtımal vermıyorum bu hayatta hersey olabılır 🥹😃 @Sevgiiss @Nurellaaaaaaa1212 @Meridaily
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 sen bence hamilesin çünkü bağışıklığın düştü bak benimde düştü yüzüm ateş gibi yanıyo her yanım ağrıyp kızımda da böyle olmustum simdi de kesin ve hamileyim