Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 kanı bilmiyorum da reglni bekle belli olmaz bu işler kuzum benim üzülme hemenn
Nurellaaaaaaa1212 mucizemom8 ben de öyle hissediyorum bu ay. Bu hastalanmaların halsizleşmelerin pek hayra alamet değil (hayra alamet😂) @Cimcime30
mucizemom8 Nurellaaaaaaa1212 valla hisslerim de pek yanılma ama yinede bilmiyorum öyle hissediyorum kızlar ben hamileyimişim derse şaşırmam 😂@Cimcime30
Mucizeem__ mucizemom8 ahaha hisselerin kuvvetliyse Sence bu ay bende de ışık varmıdir 😂😂 2 yıla yakındır düşünüyorz
Sevgiiss Nurellaaaaaaa1212 geçen ay testim böyle çıktı koşa koşa kan verdim sonuç 12 çıktı doktora çatlamanın üzerinden 11 gün geçti dedim değer çok düşük sağlıklı değiş gibi dedi 6 gün sonra adet oldum :( inşallah ben yanılırım 😄
Nurellaaaaaaa1212 Sevgiiss bende mesela 8. Gün gecikmede 75 ile öğrendim bana da sağlıksız düşer değer dediler düşmedi (24.haftada kaybettim) ama cok emindim yumurtlamaya denk geldiğine yani sonrasında ilişki olmadı çünkü
Sevgiiss Nurellaaaaaaa1212 yok yavrum ya 2 ay önce yaptım böyle çıktı gittim kan verdim 12 çıktı doktor çok az dedi