iremilerigiden Tahmini regl günüm 13 Mart ama ben bekleyemedim erkenden yaptım var mı bana mı öyle geliyor ilk idrar değil bu arada
mucizemom8 iremilerigiden çok erken test için ama testin markası nedir yumurtlama gününüzü biliyormusunuz
Minnakpopus iremilerigiden varsa bu mucize olur sanırım 🫣 çünkü zaten normal adet döngüsünde birisi regliye 14 gün kala yumurtlamış oluyp hemen hemen
Sizdenbirii1 iremilerigiden canım yumurtlamadan 12 14. Gün geçmesi lazım yanş olsa bile daha döllenme aşamasında çıkması imkansız
dygsss iremilerigiden daha çıkmaz ki adetinize çok var kanda bile çıkmaz daha yeni yumurtlama dönemindesinizdir
TugceOrak iremilerigiden artımed ciddiye alınacak bir marka değil. Herkese pozitif sonuç veriyor, üstelik sizin bu tarihlere göre şuan tespit edilmesi mucizeden de öte bişey olurdu
mucizemom8 iremilerigiden o markaya guvenmr canım birde adetine çok var çok erken o test gebelikte olmazsa da pozitifi veriyor malesef
mucizemom8 iremilerigiden yani uygulama ne kadar doğru bilmiyorum ama bazen farklı olabiliyor ovulasyon testi takibi yapmak en garantisi yumurtlama çatlamanin 17 günü test yapilinca doğru sonuç verir
dygsss iremilerigiden adetinize 2 hafta var ve döllenme olmamıştır henüz kanda bile çıkacağını zannetmiyorum
iremilerigiden @dygsss 21 şubatta başladı yumurtlama dönemim her günü değerlendirdik bir 27 şubatı değerlendiremedik inşallah olur ya çok istiyoruz ikimizde 🙈🙈🥹🥹