HazelSeren Kızlar gününüz belli oldumu ? Ben bugün 36+2 doktora gittim diğer randevuya 37+2 de gidicem o zaman gün vericek daha alamadık siz ne yaptınız bebişler nasıl boy kg nasıl gidiyor ?
Eliffyamann HazelSeren bende 36+0im, 38+0de çağırdı tekrar eğer kendi gelmezse gün vercek galiba🥲 ben ssvd denemek istiyorum tabi nasipse🤗
Baby_B HazelSeren 36+0 da 2800 48 cmdi 36+6 dayiz Cumartesi 37.hafta kontrolum var Normal dogumla uyumluyuz bakalim bekliyoruuz
Ozbk38 HazelSeren gelişim geriliği vardı kızımda şimdi 2600 gram olmuş 37+2 haftalığız 7 mart sezaryen tarihimiz. Ama bebek çok aşağıda her an gelebilir her şeye hazırlıklı ol dedi doktorumuz.
HazelSeren Ozbk38 bizimde 1 hafta geri gösteriyor ultrasonda canım her ölçüsü farklı çıkıyor bu sefer dert etme sağlıkla gelsinlerde kg alırlar
deletedmom43191 HazelSeren 7 mart saat 9 dogumhaneye giriş yapacağım 41+0 da doğacak kızım 😍 kiloyu hiç sorma nasıl çıkacak bu bebek bilmiyorum
Songul_guney Benim ilk gebeligimde kizlar 33 haftaligim doktor kendisi mi gün veriyo bebegin durumuna göre.. kusura bakmayın ilk olduğu icin pek bilmiyorum
HazelSeren Songul_guney normal olursa gün vermez eğer sezeryan olursan gün veriyor canım normalde sancını bekliyolar açılmaya bakıyolar ya da en kötü gelmezse bunlar olmazsa sunu sanci ile alıyolar
Sema_3858 esengl03 26 Mart’ta tam kaç haftalık oluyosun canım ben şu an tam 34 deyim ben Mart sonu olurmu die düşünüyordum ama şu anda kafam karıştı
HazelSeren esengl03 hımm sağlıkla gelsin inşallah bazen beklemıyor bebekler kendileri belirliyor günlerini🥰