Cennet55 var gozukuyoorr 😍 ya cok sevindim senin adına istiyor muydun bilmiyorum 1 yasinda kizim var demissin ama can sagligi olduktan sonra beraber buyurler insallah 😍 saglikla kucagina almak nasip olsun canim😍
Bat 14-15-16 Kızlaar !!
Cicekbahcesi12 canım evet bn 9 aydır istıyordum ama olmuyordu hiçbir sıkıntımızda yoktu bnm olursa ilk gebeligim olcak daha önce o duyguyu yaşamadım yani
https://mutluresim.com/image/1x3z2C Bu sabahta erken gebelik testini denedim boyle cıktı bugun kan verecem
Cennet55 kesin var biseyler insallah hayirli saglikli ilerleyen bir gebelik olur cok sevindim canim senin adına 😍
Cennet55 canim ben karistirmisim baska bi arkadasla ozur dilerim insallah hayirla saglikla kucagina almakta nasip olsun kan verdikten sonra betayi da soyle bize guzel haberlerini bekliyoruz 😍😍 bide ovulasyon takibi yapmissin nasil degerendirdin pik gordukten sonra 3 gunu mu degerlendirdin oncesinde sonrasinda duzenli degerlendirdin mi beni de aydinlatir misin 😔 innovita ovulasyon test aldim bu ay bugun yapmaya basladim
Cicekbahcesi12 amin amin allah razı olsun rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Cicekbahcesi12 estağfurullah canm olabilir insanlık hali
Canım öncelikle sana bunu soyliyim 9 aydır hiçbir sorunumuz olmadıgı halde hep ilaç kullandım ama hiçbir fayda görmedim. Bu ay ramazan diye ve ilaçlardan midem bulanmıştı artık bnde eşime dedimki bu ay doğal yollardan ilerlicem adetim hemen bitince bir litre süt bir demet maydonoz ısıtıp üstüne oturdum 3 gün tekrarladım buharında oturdum .
Ve günde bir kupa hayıt tohumu cayı içtim
Su olarakta meryem ana otunu suya koyuyordum onu. İçiyordum hangisi bana şifa olur bilemedim ama. Dedimki bu ayda olmazsa doktor bana dedıkı catlatma iğnesi yapalım inş gerek kalmaz . Ovulasyın takibi yapmadım yalan yok iki günde bir ilişki yaşadım Sadece adetimin 14 günü kasıklarım agrıdı ve yumurtlama günüm geldiginde o gün hep midem bulanır bnde test yaptım pik cıkınca 3 gün üst üste ilişki yaşadım bnm hikayem boyleydi ❤️🤷🏻♀️
Cennet55 uzun uzun anlatmissin cok tesekkur ederim 😍 benim 5 yasinda bir kizim var ikinciyi planliyorum Allah nasip ederse 🥰 spiral ile korunuyorduk aralik ayinda cikardim o zamandan beri deniyorum bu ay da farkli marka ovulasyon ile denicem bakalim yine sonuc alamazsam bu soylediklerini deneyim cok tesekkur ederim tekrar beta haberi bekliyorum senden 😍
Cicekbahcesi12 inşallah canım sende hayırlı haberler alırsın
Cicekbahcesi12 boyle cıktı iki gün sonra tekrar gidecem
Silik cıkmış canım adetin kac gündür gecti
Cennet55 ya cok iyi cikmis degerin burda 10-20’li degerler gorunce suan 300 cok yuksek geldi masallah subhanallah 🧿 😍
mervebusra adetine ne kadar var ve testin markasi ne canım artimed’se baska marka testle dene derim ama zaten farkli bi markaysa da kan ver var gibi gorunuyor 😍
Cicekbahcesi12 artimed ama ben inanmıyorum o şeylere 3. Günüm bu gün normalde 5. Gün olucakti Şubat 28 cekmeseydi kan vermeye gidicem
Cennet55 3. Günüm canim
mervebusra sen kan ver canım allahın izniyle güzel sonuclar alırsın inşallah
Cicekbahcesi12 allah razı olsun canım dilerim rabbimden herkes mutluluk gözyaşları döker