DENIZ_55 Meral_63 çok şanslı kocan ben birinde havuc canım istedi kış zamanı ama her yerde var istediğim havuc yok taze taze kibar olsun istedik kaç markete girdim 1 hafta aradim sonunda bulmustum🤣🤣
Meltemanneolsun Meral_63 ben de yeşil zeytin aseriyorum ve hiç geçmedi hala günde en az 1 kase yiyorum bazen rüyama giriyor. 😊 Zeytin iyidir sağlıklı en azından sadece yıka tuzu gitsin iyice
panikprenses Meral_63 normalde tam bi yesil zeytinciyim ama gebeligimin basindan beri siyat zeytin yiyorum 😅
Meral_63 DENIZ_55 😅ben karpuz erik badem de aserdim mevsimi değil diye susuyorum acı biber döner bide siyah zeytin yiyoruz erkek mi kız mi beli değil 😅 bakalım ne oalcak
DENIZ_55 Meral_63 sen baya asarmissin ben birinde hamsi diye kivrandim eşim olmaz hava iyi yenmez dedi kar yağsın alırım dedi kar yağar yağmaz aldi hemen ama bende zeytini çok seviyorum deli gibi yiyorum 🤣🤣
Parilti007 Gebeliğimin başından beri kaç kilo zeytin yedim bilmiyorum normalde tüketmem ama hunharca siyah zeytin tükettim, şimdi yeşile sardım bakalım 🤭