Edanursoylu Milka 35+2 haftaligim. Haftasında ne kadar haraket etmesi gerekiyorsa o kadr ediyor, bazen gece haraketli bazen gündüz 🫠
DENIZ_55 Milka bizde 33+1 yerinde duramayan kurtlu bi kizim eşimde napiyo kizim diyor hareketli maşallah nerde hareket orda bereket var diyor kızın dedim evet benim kizim bereketli uslu akıllıdır diyor 🤣🤣
Kcbs67 Milka bazen hareketlerini hissediyorum bazende hic durmuyor surekli tekmeliyor ozelikle geceleri hic uyumuyorda uyutmuyorda 🤣
Milka Edanursoylu yani mesela benim 3-4 saat hareket etmediği de oluyor sizinde öyle mi bugün ilk nst çekildi hareketsizdi mesela 2.nst de hareketlendi
Cagldemirs Milka benimde sizin gibi 3-4 saat hareket etmediği oluyor ama nstlerde hareket ediyor nstye aç girmiyorsunuz değil mi
Edanursoylu Milka tabiki olabiliyor. Gün içerisinde sürekli haraket etmiyor bazen uyuyor şiddetli vurduktan sonra dinleniyor galiba🤣 4 5 saat vurmadığı oluyor ama sonra yine devam ediyor. 🌸
Kcbs67 Baby_B sizde de bebek surekli bir yerde toplaniyor mu suan 35 haftaligim ve surekli bir yerde toplaniyor bebek
pinbtm Kcbs67 bugün tam 35 olduk biz de. Makat geliş şu an, sol taraf sert sürekli ve genel olarak kafasını dayıyor göbek deliği çevresine. Salı günü kontrolüm vardı normal, bir sorun yok dedi doktor
Pelnztrk Milka 1 hafta önceye kadar sakindi bebeğim ama 2 3 gündür baya hareketli maşallah 😍 36.hafta olucam
Miyosss Milka çok hareketli özellikle nst de rezil kepaze oluyoruz. millete bakıyorum elinde telefon uzanıp cektiriyorlar. benide bi sağa çeviriyorlar bi sola nerdeyse yakında amuda da kaldıracaklar öyle durmuyor. Hemşire bugün Allah yardımcın olsun abla dedi 🥲
Miyosss Milka 35+4 haftalığız bende hayretler içinde kalıyorum minnacık yerde nasil bu kadar hareket edebiliyor diye ama ediyor işte 😀 erkek olmasından kaynaklı olsa gerek 😀