Bebookoanne Kızlar kanguru alacağım ama pek bir bilgim fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😬🙂
hanimiys Bebookoanne babybjörn solomombaby chicco myamaki en iyileri bu konuda bi tık pahallı ama ömürlükler yenidoğan aparatlı olmasına dikkat edin ve bebiş oturduğunda M pozisyonu alsın
hanimiys Bebookoanne ama bencee bana sorarsanız yenidoğanken kanguru değilde sling kullanmanız çünkü slingde tam anne karnında olduğu gibi sarıp sarmalanıyor ama bazı bebeklerde sevmiyor ne sling ne kanguru
Minnakpopus hanimiys solomombaby nin bazı ürünleri gümrük sayfasında güvensiz ürün olarak geçiyor bakabilirsiniz kalır raporu almış ürünler
Beyzaaldemir hanimiys bebek oturduğunda Bacaklarının m şekli almasının ne gibi bir faydası var Çok merak ettim bilmiyorum da
Bebookoanne hanimiys yenidoğan ve sonrasında gezerken falanda kullanmak için istiyorum ama bakayım yinede teşekkür ederim
Minnakpopus hanimiys bende görünce çok şaşırdım çünkü solomomu bende iyi diye biliyordum artık direkt o sayfaya bakıyorum bişe alacağımda korkudan
hanimiys Beyzaaldemir yani şöyle bebeği kanguruya koyduğunuzda iki bacak arasında 90 derecelik bir açı olması gerek vücudun ağırlığı bacak arasına yüklenmesin
Minnakpopus hanimiys başka markalara bak olmadı ya. Sling falanda diyorlar ama bende çok kararsızım 😒
hanimiys Minnakpopus en kötü sling alırım ya benim oğlan kanguruyu sevmişti ama biraz tontiş olduğu için pek kullanamadım sonra sattım