zynepyldrm16 Kızlar 6 ay önce doğum yaptım . Düzenli olarak emziriyorum. Onun mu etkisi var bilmiyorum fakat hala adet görmüyorum . Siz ne kadar süre adet görmediniz ?
deletedmom43191 zynepyldrm16 ilk dogumda haziran doğum yaptım eylül adet oldum ikinciyi hatırlamıyorum 😒
zynepyldrm16 deletedmom43191 bende ilk doğumda öyle oldum. 2. Ayda adet gördüm . Fakat ilk çocuğum da emzirememiştim. Bana emzirmek adeti geciktiriyor dediler acaba ondanmıdır
zynepyldrm16 Nazsuuu Belki de onunla alakası yok yani öyle söyledi çevremdekiler de acaba dedim bende . Eskisi gibi düzenli adet olmak istiyorum artık ya ne büyük nimetmiş .
deletedmom43191 zynepyldrm16 hayırr bende çok emziriyodum öyle 5 6 ay beklemedim orasını hatırlıyorum 🥰
aslhnkrts9 zynepyldrm16 10,5 ay somra oldum bu geçen sürede hep emzirdim mama da veriyordum ama bi süre sonra gece emzirmesi ve gündüz emmesi azaldı etkisi var mı hurafe mi bilmiyorum ama yani adet görmenin emzirmeyle bi alakası var mı bende Merak ediyorum
Leylasiva21 zynepyldrm16 7 ay bitmişti öyle olmuştum doktor süt hormonları çalışıdiye demişti ama siz yine hamile kalmamaya dikkat edin tam koruma olmaz
Glsahe zynepyldrm16 Kızım 5 aylıktı regl olduğumda kuzenim doğumdan 9 ay sonra regl olmuştu kişiye göre değişiyor
zynepyldrm16 Mrvsmt2502 yok canım ya adet olmak insanı öyle rahatlatıyor ki şiş gibi hissediyorum kendimi 🤭 birde hamilelik vs olur çok dikkat ediyoruz korunuyoruz ama yine de adet görünce kafa daha rahat olur 🤭
mervemurat16 zynepyldrm16 10.5 ay sonra regl oldum 12 ay boyunca emzirdim bazı emziren annelerin 6 ay regl görmemesi normalmiş