Gmzle Kızlar ilişki sırasında ağrım ve kuruluk olduğu için doktor jel önerdi çocuk ta düşünüyoruz kullanmakta ya da gebe kalmakta sknti olur mu
etuerk Gmzle kullanılmaz canım netten de araştırabilirsin gebelik düşündüğün zaman kimyasal bir ürün kullanmaman lazım onun yerine zeytinyağı saf bebek yağı deneyebilirsin
anneolmakneguzel_ Neden sıkıntı olsun canım? Spermler uçak gibi gidiyor, jel orda kalıyor kenarlarda. Sıkıntı olmaz..
21Berra21 Gmzle kesinlikle sıkıntılı olur.Eger ki çocuk istiyorsanız jel yerine su kullanilmasi öneriliyor biz hep öyle yaptık.suyun etkisi jel kadar uzun sürmüyor ama en azından aradaki risk ortadan kalkmış oluyor😊
21Berra21 Gmzle evet normal islatacaksiniz deneyin ona göre karar verin dk başımı saat başı mi sulanıyor diye🤣
Pelnztrk Gmzle ben internette araştırdığım zaman bu tarz şeylerin etkisini azalttığını okumuştum sperm kalitesini düşürürmüş çünkü.
Pelnztrk Gmzle ben bi iki kere hakiki zeytinyağ kullanmıştım ama kendi vajinama sürmemiştik penis üzerine yapmıştık . Ama sonrasında onuda kestik olabildiğince ön sevişme yapmalısınki kuruluk gitsin
Mrvsmt2502 Gmzle içeriği temiz olanları kullanın tabi yoksa işkence olur size. Ben 2 kez kullanırken gebe kaldım