efeduru Kızlar ben geçen post açmıştım ya doktor bana folik asitten sonra ilaç vermedi diye dün gittiğim de hocam ilaç başlamicak mıyız dedim başlamadık mı dedi demir ilacı vermiş d vitamini ayrı mı veriyordu yoksa demirin içinde var mı diğer hamileliğimden hiç bir şey kalmamış aklımda 🤦
Daisy020229 efeduru normalde multivitamin veriyorlar gebelik başladığında size verdiği de belki multivitamin olduğu için ayrıca yazmamıştır Ne ilacı kullanıyorsunuz?
Glhayat_54 efeduru demir ilacının üstünde ne yazıyor..?? Bazı demir ilaclarında folik asit, b12 ve demir var.. Bazılarında demir ve folik asit var.. D vitamini damla şeklinde ayrı içiyorum ben demirin içinde yok
DENIZ_55 efeduru ilk hafta folik asit başlanıyor 13 haftadan sonra vitamin felan başlanıyor kan değerine göre kan hapı başlanıyor bana kan hapı 16 haftada olması lazım başlandı iyi idi ama tedbir amaçlı kullan dedi ben ilk zaman folik asit ve progestan kullandım sonra folik asit kestik omega 3 devitamini kan hapı progestan kullandım hala devam ediyorum suan 33+1 haftaligiz doktor doğuma kadar devam dedi
dunnobeck Ben 12.haftaya kadar folik asit kullandım, sonra multivitamin ve d vitamini kullandım. 24.haftadan itibaren de demir takviyesi eklendi bunlara
DENIZ_55 efeduru bilmiyorum benim doktor kendi danisti bi kac çeşit vitamin var birisini devlet ödemiyor güzel içeriği temiz dedi bende ondan yaz para sorun değil hangisi güzelse sen onu yaz bana dedim onu kullanıyorum kokusu berbat ama kullanıyorum bazı doktor 6 aydan sonra gerek yok.diyir ama benim.doktorum asıl 6 aydan sonra sana lazım.dedi doğuma kadar ben kullandiriyorum dedi sen kullan ben kes diyene kadar dedi bilmiyorum ben sürekli herseyi doktora sorduktan ilacı söyledikten sonr kendisi ne ise yarıyor acaba onu.sormak lazım bence kaç haftaliksin bilmiyorum bence doktorum değiştir iyi bir doktor bul
Glhayat_54 efeduru ilacınıza baktım sadece içeriği demir başka bişey yok.. Gerek görmemiş baska ilaclara demekki doktorunuz yada umursamaz mı davranmış bilemedim.
deletedmom43191 efeduru d vitamini demiri kendinde alabilirsin aslında ben d coledan demiri fertamir olarak kullanmıştım