2cocuk2kopek Meryyy58 benim ilk hamilelikte direk 11. Haftada erkek dedi valla değişmedi 😅😅 bunda hala söylemedi bişey 13. Haftaya giricem
aysetcdmr_ deletedmom7263 bana da öyle dediler ya %100 erkek dediyse dönmez dediler baya bir şey aldıkta kısmet bakalım 😄
deletedmom7263 Satii evet gosterip pipisi demisti. Bazen kordonla karisiyormus hocam kesin mi dedim. Kesin dedi degismez dedi. Detaylida kiz cikti. Doktoruma dedim detaylidaa kiz dediler siz erkek demistiniz dedim. Hayatimda ilk defa sende yanilmisim dedi
Satii deletedmom7263 bizde 40 yıllık bir doktor %90 kız dddi sonra kendi doktorum genç oda kesin erkek ddi ben inanmak istemedim bacak arası erkek pipisi gibi gelmed bana özele gitcem tekrardan yada detaylıyı bekliycem
deletedmom7263 Satii ben inanmayip ozele gitmistim ozelde 2 kere farkli pozisyonda bakip kiz dedi dogruladi. Ama bence detayliyi bekleyin ozeller de yanilabiliyor. Been artik detaylidan baskasinaa guvenmem saglikla gelsin💞
Satii deletedmom7263 bugün özele gittim oda ilk doktor gibi kesinlikle kız asla yanılmam ddi bence ddim dolu dediler pipi gösterdiler ddim o pipi değil o şişliği sanıyorlar diye çok emin konuştu ama biz artık ikilemde kaldık detaylıyı bekliyorum şuan 😂
Satii deletedmom7263 yan duruşu böyle olunca kız dik yukarı olunca erkek oluyormuş bizde bilemedik 😂😂
ravzae B-usra benimki de bacak arası kapalı dedi pipi olsa görürdüm kız dedi bunun hangi lafına güveneyim ben şimdi😒
minikkurabiyelerinannesi B-usra Banada 12 de net erkek asla değişmez dedi ama ben kız hissediyorum ve kız stiyorum ınsallah bizim değişir 🥹🤲🏻 oğlum var bir de kızım olsa 🌸💖😏🥹
deletedmom7263 sendekimsinnn ekranda gostermisti. Goruntuyu ne hatirlamiyorum ama cikintiyi eliyle gostermisti doktorum.
deletedmom7263 Eminesentepe1 evet, doktorum uzmandı. Simdiye kadar sadece sende yanildim dedi morali bozuldu yanildigini duydugunda
Elifeminask aysetcdmr_ genelde penisi görüyorlar pek değişiklik olmuyor erkekler da ama yine de bilemedim