Asilzedemom Mucizeem__ evet epey var birde iki yıldır dogudayim yılda 1 2 gün görebiliyorum bu yıl doğum yapicam üç ay kalıcam inşallah
Mahinur-12 Mucizeem__ benimde 14 yıl oldu ve uzaktayım tabiki zor ama insan zamanla her şeye alışıyor ramazanin son iki günü ve bayramı onlarla geçirmeyi düzene oturttuk eşimle bir bayram benim bir bayram eşimin ailesiyle geçiriyoruz bu sene bayramda bebiş olacak ins biz gidemicez onlar gelicek nasipse
Esnef 10 senedir gurbetteyim gorevi tayini derken hiç bir bayram ramazan ailemle olmadım en son yakın zamanda babamı kaybettim eşim görevdeydi babama bile yetişemedim demem o ki gurbet gelini olmak aileden uzakta yaşamak çok zor çok ağır
2cocuk2kopek Mucizeem__ Babamların 2 kat altında oturduğumdan ayrı geçirmiyoruz şükür😅 ben kocamı alıp getirdim
Ruhsar35 Mucizeem__ kesinlikle öyle bir kere o baba evinden çıktınmı birdaha hiçbişey eskisi gibi olmuyomuş
Mucizeem__ Ruhsar35 evet kesinlikle sana katılıyorum maalesef bi defa çıktın mı herşey değişiyor Şimdi bile gittiğimde orda misafir olduğumu çok iyi görüyorum 🥲❤️
Ruhsar35 Mucizeem__ evet yaa daha yatağım bile duruyor orda ama gittiğimde o yatakta eskisi gibi deliksiz uyuyamıyorum hem çok tanıdık hemde çok yabancı o yatak alışmışım artık kendi yatağıma yanında eşime 🥰
Anneee_bebek Bende çok özledim ailemle iftarımızı açmayı sahurumuzu yapmayı ne günlerdi daha 4 ay oldu ayrıldım ailemden 🥲🥺🥺🥺🥲🥲🥲🥲🥲