Mucizeem__ Bizim 2 yıl olucak ve hep o ilk günleri çok duygusal oluyorum kardeslerimle ailemle o iftarlar çok farklıydı İzler kalır , izler kalırız Dedikleri doğruymuş 😐
keyfimin-kahyasi-misin Mucizeem__ uzak değilim ama Ayriyim sonucta dördüncü orucum 🥲üç senelik evliyim yeni evliyken bir haftalikken ramazanda
BenimBalBidigim Mucizeem__ Çok ya çok üzülüyorum 😓 keşke her gece ben hazırlasam sofrayı ablam annem uyusa
Minnakpopus Mucizeem__ insan nelere alışmıyor ki 🤷🏻♀️ mecbur alıştım. Artık benimde kendi ailem evlatlarım eşim var. Annemin de dediği gibi herkes yerinde yuvasında ağız tadıyla dursun artık babanın evinde özlediğin gelenek göreneklerini kendi evlatlarına öğretme gösterme ve yaşatma zamanı diye 😊 o yüzden mecbur alıştım
keyfimin-kahyasi-misin Mucizeem__ ben pek bağlı değildim ilk cocugum ama Anlaşamiyoduk 🥲tabi anlasamasak bile bı ayrı tadı varmış o zamanlarin
rahatdur_evladim Mucizeem__ ben her ne kadar 15 dk araba mesafesinde olsamda yinede çok özlüyorum böyle özel günleri baba evinde geçirmeyi 😊
Tutaste_ Mucizeem__ 2 sene once gıtmıstım ya evde hep yemeklerı ben ederdim sabah kadar oturup sahuruda ben hazırlardım
Mucizeem__ Tutaste_ bende annemin hazirlayişini çok özledim burda çok zor sahur ve iftar hazırlama 🥲😪
Tutaste_ Mucizeem__ valla hrp ben krnfşm hazırladığım için kimsenin hazırlamasını özlemedim kğcğkken sahura kaldırılmayo özlüyorum sadece köyde yapılan yemeklerı filan özlüyorum 🥹
sonbahar_2322 Mucizeem__ Evet sürekli gidip gelemiyorum eşim asker oldu için Bayramdan bayrama ara sıra kalmaya gidiyorum Gide bilirsem