Burcuguven Çatı muayenesinden sonra normal doğum süreci hızlanır mı muayeneden birkaç gün sonra sancisi gelip doğum yapan oldumu?
Denizliche Burcuguven ben geçen hafta 37+4 te yaptırdım şuan 38+3 teyim gelen giden yok bu kişiye göre değişebilir açıklığın varsa haftadan da uygunsa bebekte istiyorsa gelmek
Benay Burcuguven çatı muayenesi yaptırdığım gün doğurdum 9da çatı muayenesi oldum öğlen 3de başladı sancım
Burcuguven Denizliche 38.haftada yapicak doktorum çok az bir zaman kalıyor doğuma açıklıkta varsa gelebilir öyleyse umarım babamız doguma yetişir ☹
Denizliche Burcuguven şuan kactasin? Herhangi bir riskin varmı? Valla ilk doğumlarda saatte 1 santim açılma oluyormuş genelde doğum başladıktan sonra iyi düşün iyi olsun zaman var biraz daha yetişir Allah'ın izniyle
Burcuguven Denizliche 37+5 haftaligim su an ilk doğum herhangi bir riskin yok pozisyonu su an normal doguma uygun amin insallah yetişir birkaç gün kala doktorumuz bugünlerde doğum olabilir derse çagiricagim zaten doktorum da birsey demedi
Denizliche Burcuguven anladım bende de senin gibi herhangi bir risk yok ve sancı yada belirtide yok doktor son güne kadar bekleyeceğiz dedi mecbur
Burcuguven Denizliche anladim yardımcı olduğunuz icin teşekkür ederim rabbim sağlıkla kurtarsın insallah hayırlısı olsun bekleyip görücez 😊
Benay Burcuguven 41 haftadaydım canım saol allah razı olsun rabbim tek avazda senide kurtarsın evladına kavuş inşallah