Denizco İlk gebelikte böyle sorun yaşamadım. Şimdi tüm gün bulantı halindeyim. Hayatım patates zeytin peynir yemekle geçiyor. Ne kadar sürer.
HazelSeren Denizco canım bende senın gibiydim 8 aya kadarda kustum daha yeni 9 aylık oldum gün sayıyoruz ama ilkle alakası yok cok farklı gectı bu
Tugba2794 Denizco ilk gebelıgımde hafıf bulantı vardı ama ama suan 2. Gebelıkte bayağı cektım bulantı kusma konusunda 😕 İyi haber 17. Haftada gecmıstı
Elifimsib Denizco ilk gebeliğim 16. Haftaya kadar mahvoldum 16dan sonra biraz rahatladım ama tamamen geçmedi yani en azından ilacı günde 4ten 1e düşürmeyi başarmıştık. 27. Haftadayım bu hafta geri geldi başa geri döndüm resmen🤦♀️
Ecem_P Denizco 3. Ayın sonunda bitiyor diyorlar ama eğer kötüyseniz bulantı ilacı yazdırın doktorunuza faydası oluyor gerçekten iki hafta sonra bugün kalkıp kahvaltı yapabildim prilam ya da prizin doktorum prizin yazdı her geve yatmadan içiyorum
Denizco HazelSeren ay 9 ay deme😀 tüm gün birşey yapamıyorum hep bulantı kusma az. İlaç neden kullanmadın?
Tugba2794 Denizco ben o surecte hıc bır sey yapmadım üstelık bir cocugum varken 😕 Maalesef ki bulantı hapları ıse yaramadı serum falan takmıslardı
defnevedoruk Denizco bende öyle oldum canım, ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım bu hamileliğimde öldüm öldüm dirildim🥲 şükür 12-13 gibi bitti