gamze_gs88 Lavya bence normal bugün muane olurken bir bayan 30 haftalık hamileydi o kalktı ben yattım ekran duruyordu öyle bi bakayım dedim kadının bebegın kilosu 1.200 dü ben şuan 23+2 hamileyim
gamze_gs88 Lavya birde her bebek kendine özeldir yani atıyorum başkasının bu haftada 1.500 kıloysa o bebegın annesinin babasının yapısı geni ile alakalıdır çok takma bence sağlıklı olsun her türlü kilo alacak zaten inşallah
Lavya gamze_gs88 evet tabıkı saglıklı oldun da kilo önemli değil ama herkes diyor bu gidişle kavanuza koyarlar bilmem ne ondan korkuyorum
_biranneadayi Lavya zaten asıl bundan sonra alacak kiloyu haftada 300-500 gr arası alacak sen de şaşıracaksın
gamze_gs88 Lavya girsin kuveze ne var bunda benım oğlum erken doğdu 58 gün kuvezde kaldı milletin lafına bakma 30+6 günlükken doğum yaptım 1.110 gram doğru oğlum
Sinemmm_23 Lavya kılo alımı zaten 33 34 cu haftalarda fazlalaşıyor alır ileri haftalarda benimde azdı çok üzülüyordum ama şuan 35+3 üm 2750 olmuş erken haftalarda fazla almıyorlar
biranne_birbebek Lavya bebeğinizin kilosu normal endişe etmeyin😊 Hem daha en az on haftası var neredeyse kuveze konur diyenler neye göre bunu demişler çok saçma bir çıkarım😄
babyiscoming_ Lavya 28+1 de 1.170 grammış. 2 hafta erken doğdu 38+0 da 3.650 53 cm dünyaya geldi. Zaten son haftalarda 32 den sonra kg alıyor gayet normal yani🥰
Huzurluanne05 Lavya kendini strese sokma cnm.asıl bu haftadan sonra kilo alır bebekler. Sen günlük yumurta muz badem ceviz avakoda süt kaşar peyniri yemeye özen göster.