User658383839 Bu da sorulmaz demeyin sorulur 😂🤦🏼♀️ Şu basit çorbayı bile bazen tutturamiyorum ( arpa şehriye çorbası) ya sulu oluyor ya da katı 🤦🏼♀️ tam tutan tarifiniz var mı acep…✨
Selinselinselin User658383839 tarifle yapmıyorum göz kararı genelde iyi olsun güzel olsun diye bişeyleri fazla koyuyorsunuz sanırım
Biyiklikedi User658383839 Merhaba, bir arkadaşta söylemiş. Bende un kavuruyorum az bir şey o zaman tutuyor kıvamı
Krystal User658383839 ben bi şehriye çorbası yapıyorum maşallah bi bereketli 3 gün içiyoruz 😂 şuraya park edeyim de bakayım nasıl yapıyorlarmış 😂
Busranurer Un kavurarak yaparsanız kıvamlı olur kaşığın ucuyla biraz koymanız yeterli 2 kişilik çorba için Eğer koyu kıvamlı olursa biraz suyla açabilirsiniz
User658383839 Krystal ahaha yok kız bizim o kadar sürmüyor bir günde bitiyor 😄 ne kadar katıyorsun ki şehriyeyi suyu felan. gerçi biz iki kişiyiz siz çok kişiyseniz bilemicem 😅
Krystal User658383839 İki kişiyiz bizde 😂 elimin ayarı yok. Bazen suyu az geliyor bazen şehriyesi.. ortası yok yazık 😂
User658383839 Krystal nefis yemek tariflerinden baktım hem tam tuttu hemde üç tabak çıktı 😂 gayet iyidi yani
User658383839 Krystal salçalı şehiriye çorbası diye geçiyor ben baharatta koydum nane felan.. karı koymamış hiç bişi sadece tuz atmış 😂 ha bir de nohut koymuş o da bende yoktu koymadım
Mervecimmm User658383839 ben çorba yapmayı hiç beceremezdim. En zor yemekleri bile yaparım ama çorba bir türlü olmazdı. Nefis yemek tariflerinden Elif Atalar’ın tariflerini yapınca hep tam tutuyor artık çorba yapmak korkulu rüyam değil 😄
User658383839 Mervecimmm 😂 gerçekten ya bende beceremem çorbayı tam tutan tarif bulunca yapabiliyorum sadece 😅