hivda36 Bek15 Çok yorgun halsiz uykulu haldeyim herşeyden tiksiniyorum doktor erkeğe benziyor dedi ama Martin 7sinde randevum var o zaman net belli olur dedi
Mor-kelebek hivda36 öyle deme kız beterin beteri var elhamdülillah şimdi sende bebeğinde sağlıklıysan gerisini boşver gerekirse yatarak geçsin gebelik rabbim hayırlısı bilir 🤲🌸
Devran Papatyael47 11 haftalıkken tahminimce kız dedi 13 haftalıkken 2 li taranada artık herkese söyleyebilirsiniz kız dedi değişmez dedi
Nilay01- 2.gebeliğim 5+2 bugün doktor kontrolüm vardı kese görünmedi ama beta 1775 çıktı haftaya tekrar çağırdı kese görelim diye hayırlısı bakalım sağ Salim alalım hepimiz bebişlerimizi ☺️
Beyzanrcnp hivda36 benim o aylar 12+4 Pazartesi ikili tarama yaptırıcam bakalım aşırı bel ağrısı var ya sizde de var mı bide siz bebeği hissetmeye başladınız mı ben hiç hissetmiyorum o yüzden biraz korku da var
Bek15 Beyzanrcnp benimde 11+3 ve bende emin olamıyorum hissetme konusunda sanki diyorum sonra yok diyorum kızımda bu haftalarda hissetmiştim sizin cinsiyet belli mi
hivda36 Beyzanrcnp Bebeği hissetmek için daha çok erken evet bel ağrım var doktorum olabilir korkma dedi
Beyzanrcnp Bek15 yok o konuda hiç Bişey demedi doktor bende sormadım sağlıklı demesi yeterliydi ama artık merak ediyorum
Synonyms Gebeligim kac haftalık olduğunu bilmediğim bir hamileliğim var :) sanırım 6 haftaligim pazartesi günü doktora gidicem