meltemaraf33 hivda36 Epone Parise yakınız 🦋 Fransada nasıl ilerliyor süreç bende yeniyim akrabalarımız çok varlarda randevu bulana kadar çatladık 21 Mart oda ilk gittikten sonra kolay olur dediler siz nasıl ilerliyorsunuz
hivda36 meltemaraf33 Ben kliniğe gidiyorum hastane işleri nasıl ilerler bilmiyorum ama akrabalarımızdan giden çok ilk kontrolden sonra artık bir dahaki gidişinize onlar karar veriyor randevuyu onlar veriyor diye biliyorum kaç haftalıksınız.?
meltemaraf33 hivda36 6 haftalık yani klinik randevusu alındı benimde hastane son zamanlarda oluyormuş galiba da
hivda36 meltemaraf33 Hayır benimki özel yani özele klinik diyorlar ama siz 21 Mart’ta randevuya gidin sonrasında kendi ilerler randevulariniz
meltemaraf33 hivda36 anladım ilk buraya git sonrası belli olur dediler gidelim sonrasında bende özele geçecem çok garip sistemleri var 🤦🏼♀️
hivda36 meltemaraf33 Evet öyle herşey başka başka yerlerde bizim memlekette acilde bile bebeğini ultrasondan görüyorsun burda o yok eğer imkanın varsa evet özele git daha rahat kafan en azından
meltemaraf33 hivda36 aynen öyle ya git şimdiye kaçıncı doktora gidişimdi ilkine bile gidemedim burada şu ilk aşamalar geçsin giderim bende🤗 sen kime gidiyorsun doktor olarak memnun musun hangi bölgede acaba
Aysenurr53 ynzl merhaba panaroma ile görüştünüz mü acaba? Nasıl fiyat verdiler size ? Biz de bi fiyat aldık ama sanki adamına göre muamele ediyorlar gibi geldi.
ynzl Aysenurr53 bana 2 paket önerdiler 440 ve 480 dolarlık. Ben 480 dolar olanı yaptırdım ama farklı fiyatları ben de okuyorum evet. Paketten pakete de değişiyor dikkat etmek lazım ona da
hivda36 meltemaraf33 Bende öyle diyorum Türkiye’de olsam şimdiye kadar 10 defa gitmiştim hastaneye ben Quiévrechain’dayım canım evet doktorum iyi Belçika sınırındayız biz sana uzaktir tahminimce