Meltemdura Kızlar merhaba fetal dna ılk verdığımde 11+4 tü aradılar yetersız kana karışmamış dedıler dnası 2 kez kan alımı olucak dedıler sızce bır sorunmu var yoksa doğruyumu söylüyolar başına böyle bır durum gelen varmı suan 12+4 oldum kan verdım
cylnmy Meltemdura ben de fetal yaptıedım ama haftam 12yi bulmuştı o yüzdem bunu yaşamadım. 12.haftadan sonra yaptırın diyorlar. Ve burada dnası karışmayan çok kişiyi okudum merak etmeyin yemi sonucunuza göre gelir. Size atacakları raporda fetal fraction oranı %7 üzeri olmalı 🙏🏻
hhaziran Meltemdura ben ilk 12. Haftada verdiğimde %4 ün altındaydı, 4 gün sonra evime gelip kan aldılar %14 e yükselmişti fraction oranı
Hellobeybii Meltemdura evet böyle şeyler olabiliyor o yüzden çok erken vermemek lazım. Ben 12+5 te verdim kanı, fetal fraction %11 di. Yani bebeğin dna’sı şuan kana yeteri miktarda karışmamış demek, korkulacak birşey yok. 🙏🏻🌸
yigitinannesiiiii Meltemdura doğrudur kuzum bi sıkıntı olduğu için değil dna ilerleyen haftalarda kana daha çok karıştığı için testi yapmak daha kolay oluyor haftanız küçük genelde 12. Haftadan sonra daha net sonuç oluyor 10. Haftadan sonra yapan firmalarda var ama en mantıklısı 12. Hafta ve sonrası
Biranneikibebe Benim ilk gittiğim doktor genoksu önermişti 13. Haftada yapalım bazen DNA karışmıyor erken haftada demişti
Denizgil Meltemdura 11. Haftada yaptırdım yetersiz DNA dediler 2 hafta da sonuç bekledik 14 te yaptırdım yine yetersiz dediler 18 de bir daha yaptırdım 2 hafta geçti daha sonuç çıkmadı muhtemelen yine yetersiz DNA diyecekler. Yaptıkları metot mu hatalı bilmiyorum ama doktorum hücre bariyerlerinin güçlü olmasından kaynaklı olabileceğini söyledi zaten detaylı usg zamanı geldi param boşa gitti demek istemiyorum ama 3 keredir aynı stresi yaşıyorum bir sorun varsa bilmiyorum. Şans mı o da bana mı denk geldi bilemiyorum yaniii
Begbeg123 Denizgil merhaba şuan aynı sorunu yaşıyorum 3. Kez kan verdim sizin süreciniz nasıl oldu bebiş sağlıklıdır diye düşünüyorum ama annelik kaygısı çok
Denizgil Begbeg123 3. Verişim son oldu ve sonuç temiz olarak tarafıma ulaştı. Her alım arası firma 2 hafta bekletti 6 haftadan uzun sürdü sonuç almamız. Süreç uzadıkça kaygı artıyor maalesef ama sonuç alamamızın sebebi bebeğin DNAsının kanımıza karışmasını engelleyen bariyerlerin güçlü olması yani korkulacak bir durum yok. Çok şükür şimdi 30 haftalık olduk inşallah sizde tertemiz sonuç alırsınız 🫶 🌺
Begbeg123 Denizgil ay çok sevindim inşallah benim sonucumda çok güzel çıkar siz yolu bitirmişsiniz nerdeyse allah sağlıkla bebişinize kavuşmayı nasip etsin🤲🤍