Cglaeyp Herkese merhaba Son adet tarihim 25 Aralık olmam gereken hafta 9+1. Ama benim kese boyutu 7+4, içindeki bebek 5+6 günle uyumlu ve kalp atışları düzensiz böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz?( geç döllenme olabilir mi?)
Aysal2126 Merhaba. İlk yorum yapıyorum oda size kısmetmiş. Çünkü bende burda bir haftadır çaresizce iyi yorumlar aradım. Düzensiz olmasından kastınız nedir.? Doktorunuz bu şekilde mi ifade etti
Cglaeyp Aysal2126 teşekkür ediyorum dönüş yaptığınız için. ultrason sonucunda düzensizdir diye yazmışlar çok derinden duyuldu
Ozbk38 Cglaeyp ultrason sırasında aç olabilirsiniz ve ya yorgun stresli olduğunuzda da bebeğin nabzı etkileniyor direk. Ağrı sancı ve ya lekelenme yoksa endişe etmeyin. Benim de ilk gebeliğimde 8. Haftaya kadar kalp atışı yok sağlıksız gebelik dediler. 8. Hafta sonuna doğru düzenli kalp atışı duyduk. Şimdiki bebeğimde de geç döllenme yaşadım. Ölçümleri başindan beri geriden geliyordu. Şu anda da 37+2 olduk 7 mart doğum. Ve hala geriden geliyor.
Cglaeyp Ozbk38 inanın bende bu şekilde inanmak istiyorum bunun öncesinde 2 kaybım var birini doğuma yakın kaybettim o yüzden korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan😔 sizlerden destek almak istedim inşallah bizde görürüz o günleri🤲 çok teşekkür ediyorum
Aysal2126 Bikac haftadır okuyorum. Böyle şeyler olabiliyormuş. Derinden gelip daha sonra normale dönen varmış. Ters rahim olunca da yasayanlar olmuş. Onlarinda derinden duyulurmus.Belki geç döllenmedir. İyi düşünmenizi tavsiye ederim
Aysal2126 Yavaş atim duyulsaydı kendim üzerinden örnek verecektim. Ama sizinki düzensiz duyulmuş. Küçüklüğünden kaynaklanmış olabilir. Geç döllenme olabilir.