Ftmnnr Dfnsyn benımde açılma yok dıye gonderdıler ara ara agrım oluyo ama açıldığını zannetmiyorum o yüzden gıtmıyorum
Melikeakkc Dfnsyn özelde anesteziden sonra sonda takıyorlar, devletde neden anesteziden önce sonda takıyor
Dfnsyn Melikeakkc sondayı soruyorsanız eğer, evet benim bulunduğum yerde bu şekilde oluyormuş. Ama eşim de aynı hastanede doktor rica edecek anestezi sonrası takılması için
keyfimin-kahyasi-misin Dfnsyn belli doktorum yoktu ya benim gelisimid urdu başladı falan ondan oldu sukur ki bişey olmadi
oykumens Beyzayaz_32 aynı bizde bakalım ne zamana gelecekler bizimki kız, sizin bebeğin cinsiyeti ne ?
Dfnsyn Melikeakkc bana etrafındakiler hep acıyor dedi, ama özelde takılanlar anestezi alınca takılmış hissetmemişler 🙈
Busehazal2303 Dfnsyn 38+1 geçen hafta Dr randevum vardı kanala daha tam girmemiş ama endişe edilecek bişey değilmiş 1 saatte bile inenler oluyormuş 2. Gebeliğim normal doğumu bekliyoruz bakalım
seyma0661 Dfnsyn evet ya bende tam 39 da istiyorum bide 10 Mart pazartesiye geliyor eşim falan da 1 hafta izin alır güzel olur 😂😂
Dfnsyn seyma0661 hahah bizim perşembeye denk geliyor son 6 gün artık 🙈 çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum