bnnryksl Dün verdim ama öncesinde açlık şekeri bakılmadı direk toz karışım içtim 1 saat sonra şekerim olculdu sınır 140 benım 132 cıktı onuda aclık sekeri olarak sisteme girmişler öncesin herhangi bi kan alımı olmadı doğrumu bu sonuc acaba
2princessmother bnnryksl gece 12 den sonra birşey yememeniz istenir Yani aç karnına olmanız lazım gider gitmez ilk açlık şekeri ne bakılır sonra içeceği içersin 1. saat ve 2. Saat yine kan alınır ona göre belirlenir Ne saçma yapmışlar sizinkini bence yeniden başka yerde baktırın veya doktorunuzu Değişin
user876544926 bnnryksl içeçeği içmeden önce parmaktan açlık şekeri bakılmıştı benim sonrasında içeceği içtim kan alındı tokluk şekeri bakıldı. Sizden neden almamışlar anlamadım
Mrvsmt2502 bnnryksl açlıkta da kan alınması gerekliydi sonra glikozu içip 1. Saatinde tekrar bakılması gerekiyor benimki bu şekilde yapılmıştı
bnnryksl 2princessmother 75 mg ıcın gecerli o dedıklerınız 50 gr da 1 saat sonrası bakılıyor sadece benim demek istediğim sadece oncesinde alınmadı aclık sekeri en az 12 saat aclıgım vardı zaten