Cxwt Kızlar 15 günlük bebeğim var gazı yok karnı tok altına da yapıyor gayette. Asla uyumuyor ve habire eziyet ediyor aralıksız kafayı yicem geceden bu yana 1 saat aralıklarla uyudu uyandı zaten ee şimdi bu bebek ne istiyor anlamadım 😪😪yemek yiyemedim doğru düzgün süt olmuyor çocuğa uyku sıfır zaten. Mama hazırladım onu verdim 10 cc bile içmedi ne yapacağım şimdi ben bu çocuğu uyutmak ve sakinleştirmek için nolur fikir verin 😭
Fatmaacylnn Cxwt büyük ihtimalle gazı vardır Bi gaz damlası alın bence baya faydası oluyor genelde gazı olduğunda uyumuyor ve sürekli ağlıyorlar ya kucağınıza alın birlikte uyumayı deneyin kendini anne karnında hissettiği için öyle yapmak iyi geliyor 🥰
rahatdur_evladim Cxwt gazı vardır ayağının tabanına parmaklarına tek tek biraz basınçlı masaj yapın incitmeyecek bir şekilde bacaklarını karnına bastırın Gazı yok diyorsunuz ama benim oğlumda doğduğunda alttan ve üstten gazını çıkartıyordu ama ona rağmen yoğun gazı vardı Baktınız olmuyor doktora götürün mutlaka kulaklarına baktırın Allah size bağışlasın 🌿
Neferut Cxwt Çok yüksek ihtimalle gazı vardır kucağınıza alın sırtı sizin göğsünüzde olsun diğer elinizle de ayaklarını yukarıya doğru kaldırın tuvaletini yapacak gibi çok rahat gaz çıkarıyorlar öyle
aycinelizsmom Cxwt senin kokunu istiyor olabilir. ben de bebeğim o günlerdeyken böyle bir post açmıştım, birisi yenidoğan annenin yaka iğnesidir demişti 🥹 seni istiyordur annesi, dünyaya seninle adapte olmaya çalışıyor
tugcebaby1 Beyaz gürültü açın yüksek ihtimalle gazı vardır gaz olmasa uyur dıye düşünüyorum ve sılıngle kendınıze bağlayın öyle sakinleşiolarmış
Cxwt tugcebaby1 açtım açtım hepsini açıyorum asla bana mısın demiyor 🤦🏻♀️ah hemen sipariş vericem ne yapsam olmuyor zaman geçmiyor şuan benim için
Cxwt Bhgdf aşkım yapıyorum ama yine aynı 🤦🏻♀️altına yapıyor altını alıyorum sonra ağızdan da çıkarıyor gazını fakat bi türlü rahatlamıyor 🥺
Bhgdf Cxwt kucaktayken duruyorsa belki sadece seni istiyordur benim kızımda öyleydi işlerimi hep göğsüme bağlayıp öyle yapabiliyordum
Mzzz 15 günlük bebek ya açlıktan ya gazdan uyumaz canım toklugundan eminsen gaz masajı falan yap en zor donemleri bu
nur233 Cxwt çok küçük hala anne karnındaki hissi istiyor olabilir bir yerde izlemiştim bir sıkıntısıda yok diyorsunuz hafif bir kundak yapıp çok sıkmadan kucağınıza alıp sırtını sıvazlamayı deneyin 🌸