dilekcorek21 merhaba ben kortizollü iğneler kremler kullandım daha beter oldu bir doktor uyuz dedi evde kimsede olmadığı halde kükürtlü kremler sürdüm sonuç yine geçmedi, kan tahlili verdim bilrubin biraz yüksek çıktı belki ondan veya bir de troid ilacı kullanıyordum dozu artırmıştı doktor o fazla gelmiş belki ondan dedim, sonuç tam 60 gün kaşındım üçüncü aya girince bebek azalır yazıyordu bir yerde belki öyle oldu sezeryan doğumlarda alerji de olabiliyormuş. Sonuç çok çektim ama çok şükür azaldı sadece kaşınma kelimesini duyunca kaşınıyorum sırayla pupp dendi uyuz dendi(ki başka kimsede yoktu) hepsini denedim uyguladım hepsinin tedavisini bırakınca hala devam etti en son kendişiğünden azalığ geçti. Tavsiyem asla sıcak duş almayın bioderma atoderm biraz iyi geldi yara yerlerime kaşıdıkça yara olmuştu aa birde blaxten miydi o alerji hapı da kaşıntıma iyi geldi bir hafta da onu içtim belki o geçirmiş olabilir (doktora danışmadan almayın bende emziriyorum çok arada kalarak kullandım) antihistamin almak istemiyordum ama gece kaşıntıdan uyuyamıyordum artık o hapı aldım uyku vs yapmadı bende. Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer sizin de döküntü vs var mı bir de kesin kan tahlili verin