bdlakbrn Kızlar merhaba sat 31 Ocak, bugün tahlil verdim beta 39 progesteron 13.5 çıktı. Sizce gebelik var mı? Üç ay önce kimyasal geçirdim korkuyorum
SuEr_Tu1512 bdlakbrn Benimde son adet 28 ocaktı. 19 Şubat kan verdim 38 çıktı. Geçen salı yine kan verdim 647 çıktı 🤭 Hayırlı olsun sende hamilesin 2,3 gün sonra tekrar kan ver 🌸
bdlakbrn SuEr_Tu1512 tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️aramızda üç gün var halbuki ama siz erken öğrenmişsiniz, geç döllenme olabilir mi benimki ?
SuEr_Tu1512 bdlakbrn Teşekkür ederim sende sağ salim alırsın inşallah kucağına🙏 Evet sanırım seninki geç döllenme o yüzden korkulcak bişey yok🥰
bdlakbrn Esilazeynepaslan çok haftalık canım yürümeye başlayacak nerdeyse 😂🧿 maşallah 6 haftalık gibi duruyor sanırım ama son adet tarihinize göre belirlenir kaç haftalık olduğu, hayırla gelsin bi doktora gidin bence
Esilazeynepaslan bdlakbrn ciddimisiniz inş dediğiniz gibi çok haftalıktır bulantıdan mahvoldum çünkü 😏
SuEr_Tu1512 bdlakbrn İnternetten baktığımda ilk 3 aylık dönemde 11 ve 90 arasında çıkıyormuş sanırım seninki normal. Sonuçlarını doktora gösterip sormadın mı? Gebelik betaya göre biliniyor sanırım bende tam anlamıyorum bunları ya
bdlakbrn SuEr_Tu1512 iki gün sonra bi daha vereyim olmadı, zaman gösterecek doğrusunu.. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻