Kayrabsra Kızlar 13 haftalık olduk bugün tam midem durmadan kazınıyor gibi çok çabuk acıkıyorum yedikten sonra midem alev topu oluyo yanıyor çok kötü sizde böylemisnz yemeyince içimi bir şey tırmalıyor resmen elim ayağım titriyor o an bu durum böyle 9 ay boyunca sürecek mi
Elifsaadet Kayrabsra bende 13 haftalık oldum, aynısı bende de var, midem sürekli kazınıyor , azcık yesemde midem balon gibi şişiyor ve sanki yangın var içimde bardak bardak su içiyorum geçmiyor😭 hem acıkıyorum hem yemeye korkuyorum, nolcak böyle ya 🤷🏻♀️
Kayrabsra Duyguyy 😞çok fena oluyorum ya yemegi iyice yiyorum doyuyrm yani aradan 2 saat geçmeden elim ayağım titriyor gibi oluyor başıma ağrılar giriyo yemeyince 😞
Duyguyy Kayrabsra aynen oyle ne iyi gelir hic bi fikrim yok internette falanda hic bir sey yazmiyor 15+5 im ve ne yapacagimi bilmiyorum
Defnewww Bende 13 +0 m kızlar çok ta kilo aldim artik napalim doğumdan sonra hırs yapip vereceğiz o kiloları sadece sağlıklı şeyler yemeye özen gösterin ama çok kilo.alacaksakta alacağız yapacak bişey yok bebelerimiz sağlıklı olsun yeter
Kayrabsra Defnewww kilo takıntım yok canım 50 kilo hamile kaldm ama dışarda falan olunca bir anda acıkıyorum durmadan yemek istegi degil bu başka bi şey o andaki o midem çok değişk bir hal alıyor çok yemek yemeyi seven biri degildim ama şimdi o mide kazınması bni mahvediyor el ayağım titriyor o anda
Kayrabsra Duyguyy aynen canım bn de öyle hiç kilo almadım aksine verdim bulantılardan dolayı 2 haftadr hafifledi bu kilo almakla alakalı değil bnce
Defnewww Valla şaşırdım kızlar ama eğer ilk gebeliginizse hani vücudun böyle tepkiler vermesi normal gibi geliyor.ama değilse bence bir doktora sorun ihmale gelmez çok geçmiş olsun umarım bi an.onxe çözüm.bulursunuz
Duyguyy Defnewww ilk gebeligim walla benim ilerde alirmiyim bilmiyorum ama cok almasam bari bu kadar durup durupta ☺️
Kayrabsra Elifsaadet aynen bu haftalarda böyleyse bebişler büyüdükçe nasıl olucak bilmiyorum inş geçici bir süreçtir.. Tam mide bulantıları bitiyor güzel bir hamilelik geçicek diye sevinirken şimdi yanma ve bu inş kısa sürede geçer 🙏
Elifsaadet Kayrabsra aynen aynen bende bulantım bitti oh rahat rahat yemek yiyebilcem dedim, şimdide bu çıktı, yinede şükür diyelim yavrularımız sağlıklı olsunda çekicez birazcık☺️