Hsny_6 çok heyecanlıydı hemde annemle büyük kızım evdeydi suni alma düşüncesiyle gittiğimiz için annem evde kaldı kızım uyuyordu diye suniyi al açıklık ilerleyince gelicem o arada kızın uyanmış olur kahvaltısı yaptırırım dedi hemen
Sonra eşim ben Doğumhaneye girince aramış annemi kızını doğumhaneye aldılar demiş kapatmadan anne kızın doğurdu demiş 😄😄😄😄 yani beni almalarıyla doğurmam bir oldu ıkınamadım bile düzgün
Günler önceden eşim doktora söyledi bende doğuma giricem kesinlikle eğer girmezsem eşim tek başına doğuramaz acı eşiği düşük çokta Nazlı benim girip cesaret gaz vermem lazım dedi 😄😄 doktorum da tamam dedi
Ama kesinlikle eşimi utandırdım ve doğurdum hiçte naz yapacak zamanım olmadı 😄😄🤦♀️
Doğuma giremedi diye kordonu kestirdi doktor 🥺🥺🤲
Çok şükür sağlıkla geldi güzel oldu annesini yormadı miniğim
Eşin haklı korkmalı bence de heran herşey olabilir arabada merdivende asnsörde her yerde gelebilir inşallah kolay doğumun olur 💕
Eğer bekleyebilirsen bekle bence sancılarını evde karşıla çünkü evde rahatsın ama hastane ortamında istediğin gibi bağıramıyorsun birde o ortam seni iyice strese sokuyor suyun kanaman gelmediği sürece evde pişir sancını 😘 doktorum bana pişirme konusunda sen pişirmemişsin dibi tutmuş nerdeyse yanıyormuş dedi hatta doğum anında kahkaha attım yemin ederim 😄😄
Allah herkese kolaylık versin sağlıkla alın kucağınıza💕🤲