pandamini Kızlarım yumurtlamadan sonra kaçıncı gün gebelik testinde pozitif gördünüz? Benim 16 şubatta yumurtam çatladı. Yarın 12. Gün oluyor predictor early test yapacağım varsa çıkar mı?
Daisy020229 pandamini çıkabilir ben 15 gün sonra testte pozitif görmüştüm sonra kan verdim. İnşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻
1202 pandamini aa ayniyiz😁 benimde 16 catlama oldu sabah test yaptim golge belirdi bir kac gun sonra tekrarlayacagim testi
pandamini 1202 yaa 😍 daha önce test yapmış mıydınıızz bir de testinizin fotoğrafı varsa atar mısınız 🐣🐣
1202 pandamini hayir hic yapmadim zaten 1tane test vardi elimde onu yaptim bu sabah😁canm fotoda pek belli olmuyo malesef bakalim bir kac gun sonra tekrarlayacagim inwAllah guzel sonuclar aliriz🤲
pandamini 1202 yaa inşallah bizi de haberdar ett 😍😍 peki gebelikte ovulasyon da koyu oluyor diyorlar ya ovulasyon a da baktın mıı
1202 pandamini yok canim bakmadim ovulayson kullanmiyorum zaten gecen ay cok test yaptim neqativ gorunce sinirim bozuldu bu ay yapmamaya karar verdim ama bu gun dayanamadm iwte😁bakalim hayirlisi sende haberdar et guzel haberlerle gel inwAllah🤲
ceylo-b Yaklaşık 12 gün sonra kaset testte silik çizgi görmüştüm. Diğer gün kan verdiğimde beta 65’di adetime 2 gün vardı. Ama prodoctorda çok daha geç gördüm çizgiyi. Kaset testte çizgi gördüğümde prodoctora göre hamile değildim :)
pandamini 1202 ayy inşallah ya bakalım hayırlısı olsun allahım herkesin muradını versin kolaylıklar güzellikler içinde 💖