Elifaaksoyy 36 haftalık oldum Cuma günü catıma bakacak doktorum normal Doğum için uygun mu diye bu zamana kadar hiç vajinal muayene bile yaptırmadığım için bir korku aldı şimdiden yaptıran anneler dayanılabilir bir işlem mi acaba ? 😔😔
Tlaytas Elifaaksoyy doktordanda fark ediyor bence devlette baktilar sanki kolunu soktu o kadar acıdı ama özeldeki doktorumda hic acimadi
Hbsanneoluyo Elifaaksoyy bana sancım dolayı 29.haftamda hem özeldeki ebe baktı hem devlette valla hiç sıkmadı kendimi hiçde canım yanmadı
Elifkedi Elifaaksoyy valla pazartesi yapıldı banada acimiyor dediler ama inan aciyo az da olsa elini sokmasada doktor bişi kalmıyor sanırım illaki ağrı oluyor
Denizliche Öyle can acıtan bir işlem değil bende geçen hafta yaptırdım zaten anlamıyorsun bile bitiyor hemen ,çocuk yaptigimiza göre buna da dayanabiliriz
SerraKr Elifaaksoyy acıyo diyenleri gerçekten anlamıyorum. Hamile nasıl kaldınız dicem ayıp olcak. Sadece utanç hissiyle bi rahatsızlık oluyo. Onun dışında hiç bir acısı yok çünkü bşy yapmıyo doktor orda.