Yaz ayında cinsiyeti öğreneceğimizden tam 1 gece önce bir rüya gördüm. Rüyamda evsiz bakımsız sokakta yaşayan bir adam bana diyordu ki “kızınız olacak,ama sıkıntılı görüyorum,kötü görüyorum” gibi bir cümle kurdu. İsim olarak kulağına isim okurken kendi isminin yanında şu 3 isimden birini koy dedi bana. İki tanesi aklımda birini hiç hatırlayamadım.
Gerçekten de bir gün sonra cinsiyeti kız olarak öğrendik. Şimdi doğuma çok az kaldı. Normalde bu tarz şeylere çok inanmam ama insanın çocuğu olunca her şeyden korkuyor. Rüyamdaki adam güzel şeyler söylese tamam kulağına okurken onun dediği isimlerden birini de okutalım derim hemen. Ama kötü şeyler söyledi sıkıntılı bir hayat geçireceksiniz gibi konuştuğu için acaba dediği ismi ikinci isim gibi koymaktan kaçınmalı mıyım dediklerini hayatıma çekmemek için,yoksa sırf bu şekilde söyledi diye koymalı mıyım? Düşününce evet çok saçma geliyor. Zaten çocuğumun ismi belli, rüyamda gördüğüm ismi kimliğe yazmayı tabiki de düşünmüyorum ama göbek adı gibi en azından koymalı mıyım? Belki bir mesajdı. Belki de vesveselilerimden biriydi çok stresliydim o zamanlar çünkü. Bu konularda bilgili olanlar lütfen yazabilir mi? Acaba o ismimlerfen birini koyarsam kötülükleri çeker miyim ? Koymazsam da hata mı etmiş olurum….
Aşırı saçma farkındayım ama napıyım girdi aklıma bi kere..